230121_Mthn yagmuraaa bence de geçmiyor ya 30.haftadan sonra dediğiniz gibi hazırlık vs. Sanki daha hızlı geçer gibi
230121_Mthn cokyeniyiz kış geliyor. Bence zaman daha hızlı geçecek. Siz de çok güzel haftalarda sını. Az kalmış. Sabredin🌸🫶
230121_Mthn miyopmom ben de oralara gelmek istiyorum sağlıcakla ya. Tabi ki çok zor. Büyüdü artık. Hareketleriniz çok kısıtlandı. Kolay değil. Allah yardımcınız olsun🤲🌸
sedaltn 230121_Mthn teşekkür ederim dilerim bebek doğum pozisyonuna girer hayla makat ters dr sezeryan diyor mod morel sıfır 🥺
merve_unaldi 230121_Mthn ay kız bende 30 olsam olsam dedim durdum bu gece 30 a giriyorum ama bir heyecan sardı hiç birşeyim hazır değil telaşlanmaya başladım 😍 bence 25 ten sonra çok hızlı geçiyor
ela1128 230121_Mthn tamda bu haftalar 37den sonrası sanki bitmedi 39+4 olduk hala gelme niyeti yok böyle gelecek mi gelmeyecek mi ne zaman doğacak ikilemleri yordu beni
mommhra annem09 plasenta nereye yerleşmiş baktı mı doktor eğer rahim ağzına yerleştiyse kanama olur benimde öyleydi kızım 3 yaşında