seda_27 Haftaya yeni girdim yolk kesesi görünmedi daha doğrusu kesem 16 dedi dr yolk kesesi oluşmuş mu dedim onun için daha küçük dedi anlamadım birşey bilğisi olan yazabilir mi???
sinem232 seda_27 benimde 6 . Haftada görünmedi kese dahi görünmedi alttan muayene oldum kese göründü bu sefer bebek görünmedi 7+4 de gittim zor göründü kalp atışını falanda gördük geç döllenmeyle alakalıymış doktorum öyle söyledi
kumsalyildirim Vajinal bakıldı 5+5 olması lazım yolk sac göründü 6 da kalp atışı duyuldu . Ama döllenme zamanıyla alakalı olabilir herkesin aynı olmaz
seda_27 sinem232 berbat haldeyim sanki herşey bitti hissine büründüm bende aynı 6 ya dün girdim dünde gittiydim dr alttan baktı var mı diye sorunca erken dedi onun için ama boş gebelik mi acabalar başladı bende buğün de hiç kasık ağrım yok
sinem232 seda_27 erken henüz o yüzden belli olmuyor kendinizi üzmeyin bende çok kırıntı yaptım şuan 9 haftalığım bi sorun yok çok şükür
busenurbgik seda_27 sizin gibiydi benim durumumda. Şuan reglime göre 8.5 haftalık bebeğe göre 6.5 haftalık oldum. Regli düzensizliğimde yoktu hiç bende sizin gibi takmıştım çok ama kalp atışını duydum 2 gün önce. Sıkmayın canınızı geç döllenme ihtimali yüksek
sinem232 seda_27 evet gayet normal benimde öyle 2 gün belirti var 1 gün yok sürekli olmuyor çok şüphelendim hatta sağlıksız bi gebelık diye düşündüm ilk gebeliğimde böyle olmamıştı ama kontrole gittim gayet herşey normaldi
niinil1 seda_27 yazdıkları gibi geç dollenme de olabilir benim öyleydi 10 gün ileriye almıştı doktor saltı
seda_27 niinil1 adetime göre hesaplanmadı benimki çatlatma iğnesiyle kaldım geç dölenme olamsı imkansız
masum3434 seda_27 yine iyi canm benm ki daha yavaş bence 17 Eylül 51 22 Eylül 151 24 Eylül 183 çıktı iki gün sonra son kez bi kan vercem