Ela1994 Doğumuma Allahım iZin verirse 10 gün var bebeğimde leke olur mu diye düşünmeye başladım 😒 Benim gibi düşünenler var mı 🙁 sosyal medyada gördüm kafam takıldı 😞
Burcuveburcum Ela1994 Leke derken? Mesela benim bacağımdaki Doğum lekesinin aynısı aynı yerde kızımda var iyiki var ☺️
Zhlcnr Ela1994 sendemı yüzü tamamen leke olan bebeğe gorup kafasına takılanlardansın 🤣 bugün bende öyle etkısınde kaldım canım ya😂
Sewo Ela1994 instagram da gördün demi bende onu gördüğümden beridir leke olmasin diyede dua eder oldum
Burcuveburcum Ela1994 Doğum lekesi neden korkutuyor sizi anlamadımki yapısal bişeydir yediğiniz içtiğinizde ya da sizinle alakalı değilki ne zararı var🙄
Ela1994 Burcuveburcum çok haklısınız ama az önce instagramda bir bebegim yüzü siyah bir şekilde Doğum lekesiydi bende bebeğimde olur mu diye endişe etmeye başladım 🤷♀️
Burcuveburcum Ela1994 Kendinizi boşuna strese sokuyorsunuz bence Doğum lekesiyle doğsa sevmeyecekmisiniz bebeğinizi 😉 herhaliyle şükredin sağlıkla gelsin gerisi boş
Ela1994 Burcuveburcum Hayır canım tabiki bebegim canım kanım seveceğim ama bugün karşıma böyle Birsey çıkınca cok etkilendim
Ela1994 Zhlcnr sorma canım aynı mı gördük bilmiyorum ama bebeğin yüzü tamamen siyah Doğum lekesiydi 🙁
Tuna58 Bende bir ara gördüm aklıma takıldı ama sonra cok daha beterleri gelince o gitti 😂 Doğum lekesi olabilir tabi ama doğum da nefessiz kalıp engelli olabilir, farkedilmeyen bir hastalığı olabilir ne bileyim nadir görülen bir hastalığı olabilir. Rabbim cümlesini esirgesin kafanıza takmayın sağ salim kucağımıza alalım da lekeye filan gelenece 🙅♀️
Ela1994 Sewo evet canım instagramda gördüm olması sıkıntı değil ama ilerde dalga geçilmesi falan bebeğimi düşünüyorum 🤦🏻♀️
Sewo Ela1994 dua edelim rabbim ol derse olur. Tabiki leke olmasını hiç kimse istemez. Dua etmeye basladim ben
Ela1994 Sewo İnşallah düşündüğümüz gibi olmaz canım benim de dudağımın üzerinde siyah bir ben var onu kafama takıyorum bebeğimde bişe olsun istemiyorum
Neslihan97 haklisinesracim ci#4257155 doğru diyosun canm bende bisey gördügmde korkuyorum hemen aklmda diyorum öyle rahatlıyorum sende böyle yaparsn aklındaki düşnceler biraz daha olsa azalr