Kubracns
Kubracığım sana kocaman sarılıyorum.🫂 Çünkü bende korkuyorum😁 güldüğüme bakma öyle böyle korkmuyorum kafamda kurdukca kuruyorum etrafımdakilere doğum ve bebekle alakalı konuşmayı yasakladım çünkü 1 iyi konuşsa 5i kötü bir şey anlatıyor zaten hassas bir surecteyiz.
Benim ilk doğumum olacak başka forumda yada burda pozitif ne bulursam o yorumu kopyalayıp nota atıyorum kötü bir fikir gelince açıp onu okuyorum şimdilikk rahatlama yöntemim bu. ☺️
Her doğum biricik anladığım ve okuduğum kadarıyla yani sende ilkinde kötü deneyim yaşadığın için ikinci olan aynı yada daha fenası olacak anlamına gelmeyecek belki de kuş gibi kolay olacak doğumun çünkü evde seni bekleyen başka bir yavrum daha var bir motiven var öyle düşün.😌
Bak başka siteden kopyaladığım yorum şu ,
✨
Bende aşırı panik ve korku yaşıyordum hatta normal doğumdan ciddi anlamda korktuğum için sezeryan oldum arkadaşlarımdan sezeryan olanların yaşadıklarına tanık olduğum da oldu …. Doğum sürecim ameliyat anım hepsi ağrısız sızısız geçti ameliyathane çok keyifliydi bir kere herşeyi görmek çok güzel tamamen rahat bırak kendini çünkü doğum anında öncesi ve sonrası da hiçbir korkulacak hissiyat yaşamıyorsun beni yürütmek için geldiklerinde eyvah dedim ancak ben ayağa kalkerken ağrı bekledim hiç bir hissiyat ağrı olmadı hatta öyle ayarladım ki kendimi tüm korku ve paniklerimi ezip geçti yasadıklarım hepsi boşunaymış o yüzden sakin ol ve hiç bir sorun olmayacağını kendine sürekli söyle en güzel yanı evladına kavuşacaksın bunun tadının yanında gerçekten korkun ve paniğin kalmıyor …. Sana şunu kesinlikle söylemek isterim lütfen etrafında bu süreci zor gecirenler olabilir herkesin bünyesi farklı ama hiç bir işlemi öyle abartıldığı kadar asla zor değil ve öyle abartıldığı gibi ağrılı sızılı hiç değil hemen kalkamazsın emziremezsin gibi saçma sapan konuşmalara kulak asma ben odaya geldiğim gibi beni ayağa kaldırdılar ve yürümem bile asla zor olmadı hepsi abartıymış kızım yanıma geldiği gibi de emzirmeye de başladım memeden süt gelmiyor olayı da yok hepsi psikolojik lütfen kafan rahat olsun endişelere sakın yer verme dediğim gibi çok bilen topluma da kulak asma ben hiç birine inanmadım ve kulak asmadım . Ağrı kesiciler geçince ağrıyor deniyor öyle birşey de yok düşün ben ağrıyacak diye her gelen hemşireye ağrı kesici istiyorum dedim artık benim damarlarım ince olduğu için sadece damar yollarım açıyordu gece ağrı kesici almadım ertesi günde almadım ağrım olmadı karnın kuvvetli bir şekilde uyusuk oluyor zaten o uyuşukluk günlerce sürüyor bu yüzden korkma eve gittiğim gibi duşumu da aldım yürümelerim de gayet normaldi kızımı emzirirken kucamda emzirdim hep yok dikişe gelmesin karnına koyma olayları da abartı bir kere kaç kat kesiğin var ve dikişin var onlar öyle kolay kolay patlayacak açılacak dikişler değil binde bir ihtimaldir oda. Normal doğum yapıp Altan dikişi olanların durumu bence daha zor ve korkunç. O yüzden rahat ol ve herşeyin güzelini düşün endişelenme korkuya yer verme her anını keyifle yaşa psikolojin çok ama çok önemli sadece buna odaklan
yavrucuğuna sağlıkla kavuşman dileklerimle ✨
Gördün mü ne güzel anlatmış böyle şeyler okuyup dinle iyi gelecek mutlaka. ❣️🫂