merve_tp 1 ayda bebeğime desteksiz bakıyorum ve alışveriş olarak aşırı tecrübelendim. Sorabilirsiniz her şeyi 🫣
leylalin merve_tp Küvet aldınız mı aldiysaniz hangisini aldınız , süt kaşığı çantaya eklediniz mi? Bebiş ne kadar doğdu yenidoğan paketten kaç tane kullandınız? Sezaryen mi oldunuz ben sezaryen olacağım korkular başladı bende kolay mıydı sezaryen ise? Çok sordum ama en merak ettiklerim 🫂❣️
bebekisteyen merve_tp merhabalar sağlıkla büyütün inşallah öncelikle hamileliğimin 2 ayına girdim ve yavaş yavaş bebeğimin eşyalarını almayı düşünüyorum sonuçta Yeni yıla da gireceğiz ben büyük beşik vesaireyi şimdiden son aylarda da zıbın ağız mendili gibi şeyleri almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı
duo123 merve_tp ben annemin yanında olacağım . Hamilelik ve iyileşme süreci boyunca . Gereksiz gelen ve alma dediğiniz ne var ?
linababy10 Ay gözünüz aydın 💐 benim 1.5 hafta sonra doğumum var ve çok korkuyorum herşeyden gurbetteyim annemde yanımda değil 🥲
merve_tp linababy10 benim de annem yanımda olmadı ama mutlaka destekçi birisi gelsin en azından gün içinde. Ve sağım makinesi alın. Bebekler bazen kolik gaz sancılı ve kaka yapamıyor cingar cıkarıyor sağım yaptığınız sütleri de verirsiniz
merve_tp leylalin Sezaryen oldum spinal. Açık söylemek gerekirse 1 hafta zor kalktım yerimden ağrı yapıyor maalesef. Mutlaka destekçiniz olsun. Süt kaşığı ekleyin hastanede enjektörle veriyorlar ama ben veremedimZ süt kaşığıyla size göstersinler nasıl besleyeceğinizi. Mama desteği veriyorlar benim sütüm az gelmişti. 3.485kg doğdı bebeğim. Yenidoğan 2 paket aldım 72 tane vardı içinde. 1 ay kullandım diyebilirim hatta 8 tane arttı. Hastaneye 25 tane alın bez 2 gece kalıyorsunuz ve ne olur ne olmaz 20 tane aldım hepsini kullandım 2 günde.
burcuusu leylalin ay bende cevap vereyim size❤️ Kuvet olarak ben kendim katlanan küvetlerden almistim rahat oluyor, biberondan once evet kasik biberon eklemek cantaya daha mantikli ben oglumu nerdeyse 2-3 hafta onunla besledim. Emzirdim üstunede sagdigim sutu iciriyordum. Yenidogan bezini kafana gore al yetmezse zaten hemen bulup alirsin heryerde var. Ben sezeryan olmustum cicek gibi bir dogum yaptim. İnsallah benim dogumum gibi agrisiz sizisiz bir dogum yaparsiniz hic korkmayin🌸
linababy10 leylalin ohhh yaklaştıkça heyecan basıyor benimde muhtemelen bir sonraki perşembe cumartesi günü gittiğimde 1.5 hafta sonra demişti doktorum bugün kontrolüm var netleşecek tarih ☺️ çok heycanlı stresli hepsi bir arada
leylalin linababy10 İkimize de sağlıklı kolayca gerçekleşen bir doğum ve lohusalık dönemi diliyorum.❣️❣️❣️
merve_tp bebekisteyen huggy’nin moon diye sallanan beşiği var onu tavsiye ederim ama daha cok erken sizin için alışverişi bence detaylı ultrasondan sonra yapın ama ağız medillerini almak istiyorsanız bolll bol alın
merve_tp biiremm bir kaç tane yenidoğan aldım ½ hafta giydirdim onları ama gebel olarak ↉ ay ⅓ ay aldım ½ haftada büyüyorlar
merve_tp duo123 ilk etapta park yatak, babynest, çok fazla yeni doğan kıyafet, manuel pompa, burun aspiratörü bunlar ilk etapta gereksiz
bebekisteyen merve_tp yani açıkçası çok hevesliyim iki tane takımı var bir tanesini teyzesi aldı bir tanesini de babası aldı onlara bakmak bile beni çok heveslendiriyor çok heyecanlandırıyor çok kendimi iyi hissediyorum o yüzden ben de böyle ebebek’e gidip birkaç ufak bir şey almak istedim ama ocaktan önce mutlaka büyük eşyaları halletmeyi düşünüyorum sizin dediğiniz beşiğe de bakacağım gereksiz bir şey de alıp evimi doldurmak istemiyorum çünkü evim çok küçük yani iki artı bir