bba0110 sinemkaplan pıhtılaşmam çıktığı ve öncesinde kayıplarım olduğu için kullanıyorum 18.haftadayım göbekten devam ediyorum şu anda
glsndmc Bende kullanıyorum daha önce tekrarlayan düşük olduğu için önlem amacli verildi oğlumda da doğuma kadar kullandım bu gebeliğim de de kullanıyorum
sinemkaplan Doktor doğuma kadar kullan diyor doğum sırasında ebe bir ay öncesinde bıraksaydın dedi şimdi napicam bilemedim.🤷🏻♀️Sonay2014
harika3838 sinemkaplan merhaba ben kullanıyorum 24. Haftadayım, doğuma kadar devam, 3 düşüğüm var bu gebeliğimden önce, tedbir amaçlı verdi doktorum pıhtılaşmam yok aslında
sinemkaplan Benimde pıhtılaşmam yok ama iki düşüğum olduğu için onlem amaçlı yazdi@“harika3838”#p41408962
snfaof sinemkaplan iğnenin yirmi dört saat etkisi var ayrıca yapıldığı saate bile sezeryanla doğum yapan çok korkmayın kendi doktorum dedi hap çok kanama yapar iğne değil
sinemkaplan Bana hapta yazdı ama mide bulantısından ilaç içemiyorum geri çıkarıyorum şuan hiç bir ilaç içemiyorum. snfaof
rahii Ben hem kan sulandırıcı hap hem de clexane kullanıyorum 12 haftalıkken hapa başladım 17 haftalıkken iğneye başladım doğuma kadar iğneyi kullanacam doğumdan sonra 40 gün daha kullanman gerekecek dedi hatta doktor