yarensari merhaba gebelik belirtisi olarak vücut ısısının çok sıcak olması oluyo mu ? böyle olan oldu mu? eşim ateşin var gibi çok sıcaksın diyo ama hasta da değilim anlamadım merak ettim
efnanhiraa yarensari genelde vucud ısısı artışı yumurtlama döneminde oluyir bir iki derece regl yakın mi yada gecikti mi bilmiyorum ama
eblt yarensari ben yumurtlamadan sonra takip etmiştim normalde 36.5 olan ateşim hasta olmadığım halde 37.3-37.5 bandında ilerlemişti bir süre
efnanhiraa yarensari yumurtalamadan kalma bir durum olabilir yakın zamanda olmjs benimde 19 çatlama. Oldu test yapmadım ama. Kendimi biliyorum sol tarifimda ağrı vardı tek taraflı akıntı istek vs sabah kalktım da herşey normaldi test mi yaptin sen
MorKelebek54 yarensari gebelik belirtisi icin cok erken o zaman suan. Cunku gebelik olursa bile bu yumurtlamada henuz hucre halindedir. Yumurtlama doneminde sicak basmasi vs olabiliyor. Yumurtlama gununuz gecse bile belirtiler hemen kaybolmayabilir
yarensari Cisemmmm dün gece ev serindi eşim yanıyosum diyince fark ettim adam dokununca bağırdım çok sıcak dokunma diye şoka girdi 😂
efnanhiraa yarensari çıkmaz. Şimdi nasıl ciksi. Daha dollense bile yerleşme olmadna çıkmaz. Yerleştiği an başlat beta salgilamaya onc kanda sonra idrarda çıkar yumurtlamanın 12 günü test yap en garantisi 14 gün sonrası daha net sonuç alırsın
eblt yarensari herkesin süreci farklı ama insan vücudunda olan farklılıkları hissediyor bence de hiçbir şey hissetmese de her zamandakinden farklı olduğunu hissediyor, gönlünüzce olsun💓
yarensari efnanhiraa iyi güzel diyorsunuz da biz ayın 10undan beri sık ilişki yaşıyoruz regl sonrası başladık yumurtlama dahil bugüne kadar her gün yumurtlamadan 1-2 gün öncesi çok önemli deniyor
efnanhiraa yarensari hali hazırda bekleyen spermin döllenme. Olasiligi daha yüksek sperm 3 güne kadar canlı kalabiliyor o yüzden 1 veya 2 gün öncesi önemli drlaron 2 güne bir ilişki demesi de bundan kayankli