burcuuuuuuuuuuuuuuuuuu bsre_ ben 36 oldum hala bulamadım aslında vardı onu da bir ay önce falan yakın akrabalardan biri koymuş ama ilk aylardan beri eşimle aklimizda vardı sizce koymalimiyiz
bsre_ burcuuuuuuuuuuuuuuuuuu siz eğer önceden belirlemişseniz ismi diğer akrabaları düşünmüyorum önemli olan içinize sinmesi o ismin yani zaten doğuma yaklaşmışsınız bu saatten sonra da sırf akrabalar o ismi koymuş diye değiştirip isim arayışına girmenize gerek yok bence yine de karar sizin tabii☺️ sağlıcakla kucağınıza alın 🥰
bsre_ Hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim kızlar dün bebeğimin ismine karar verdik. Allah nasip ederse sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Oğluşumun ismini EMİRHAN koyacağız☺️
gzmgyk bsre_ Bende 32 haftalık hamileyim ama bir türlü karar veremedim Görkem olacak sanırım Diğer seçeneklerimi söyliyim fikir olsun Kuzey Rüzgar Alp Aybars Arkın
rahsan49 bsre_ bende 27 haftalık gebeyim benimde erkek ismini Kerem taba koyucam sisin içinde fikir olabilir
Melkay Demiralp hoşuma gidiyor benim ama bizim ailede demir var o yüzden vazgeçtim başka düşünüyorum Çağan Göktürk Mert Yiğit Kulağa hoş geliyor
ozgesezgn Cihangir, Alperen, Kemal, Doruk, Karan çok güzel ve ağırlığı olan isimler☺️ Bence erkek çocukta önemli olan koca adam olduğunda bu isim sırıtır mı diye düşünmek gerek