renasrenas Bebeğini aşağıda hissediyorum bu normal mi hareketleri alt karnımda hissediyorum korkuyorum erken doğumdan
cuteregina renasrenas rahimde oynuyor bebek aşağıda yukarıda oynar çok normal rahim ağzı kapalıysa erken doğum olmaz
dilekmom6 renasrenas ben 37.haftadaym en baştan beri aşağıda hissettiğim oldu. Hala ara ara asagida hissediyorum. Çocuk tamamen yukarıda olmuyor ki. Normal bir şey korkma
meyvemsi renasrenas bende yarin 22 olucam insallah genellikle alt karinda hissediyorum hareketleri ama su ana kadar her sey normal denildi bence korkulacak bir sey yoktur 🙏🏻
deletedmom0913 renasrenas detaylı usg de sormustum normal rahmin daha asagıda demişti perinatolog. İlk gebeliğimde de bu arada benim bebe hep asagıdaydı karnım hiç yukarı cıkmadı 36.haftamda dogurdum
kedilivebebeli Benimde 24. Hafta hala bebek kasıkta oynuyor nerdeyse ama benim ki marjinal previa ondan olabilir diye düşünmüştüm
08061999 renasrenas normal canm ben 25 e kadar asada hissetim suanda 28 olduk halen arada asaya vuruyor
svvlblt renasrenas renasrenas evet normal son muayenemde doktor oturuyor ayakları da aşağıda dedi hareketlerini bu yüzden aşağıda hissedersin dedi ve hep aşağıda hissediyorum
Kubracns renasrenas bende 20+5 günlüğüm kasıkta hissediyorum bebişimi geçen hafta kontrolüm vardı doktora sordum bebek neden hala aşağıda kasığa mı düştü yoksa dedim hayır normal şuan kasıkta olması dedi korkulacak bi durum yok dedi