efnanhiraa Beyzmuzf bende ilk kalp atışını gördüm genelde dinlemiyolar küçük olduğu için sakıncalı bir durum demişti drm bana 6 haftaligi geçince dinlemistik çok yeni oldugu için normal
aysenur_kardas011 efnanhiraa bana kesen geriden geliyor dedi iki hafta sağlıklı mı değil mi iki hafta sorna gel bakalım dedi
ezgiseell Beyzmuzf eğer göründüyse sorun olacağını sanmıyorum. Bazen cihazlarin gelişmişliginden kaynakli da duyamayabiliyorlar. Hic telas yapmayın 🙏🏻
bebekisteyen Beyzmuzf sordunuz mu hocam neden yazdırmıyorsunuz diye çünkü bazı Doktorlar bebeği rahatsız etmek istemiyor
aysenur_kardas011 Beyzmuzf bana sordu çünkü erken mi öğrendin diye evet dedim 3 4 gün erken öğrendim erken öğrenmeme rağmen kese büyümemesi şaşırttı doktoru
Beyzmuzf aysenur_kardas011 anladım bende çok erken öğrendim 8. Haftayı bekliyoruz kalp atışını cihazdan duyabilmek için
aysenur_kardas011 efnanhiraa anladım bende 3 gün kala testte gördüm sonra regl günü kan verdim 100 lerde çıktı işte sonra iki hafta gün verdi gel bakalım kalp atışına diye sonra da iki hafta geri de kesen dedi
songul_smsk Beyzmuzf bende bugün gittim 4+6 haftalık kese göründü haftaya kalp atışını duymaya gidecez
efnanhiraa aysenur_kardas011 hım dur bakalım. Belki gününü yakalar benimde 2 hafta gerideydi sonra gününü yakalamaya başladı
aysenur_kardas011 efnanhiraa inşallah öyle olur işte 4 gün arayla da bakılınca aynı olunca ikisinde de ister istemez korktum 🥲