Gulsum3 30+3 haftalık hamıleyım bebeğimin gelişimi gayet güzel iyi ama karın kısmı 1 hafta geriden gelıyor 2-3 doktora gıttık hepsi de böyle devam ederse erken doğum olur dedi bu durumu yaşayanınız var mı
happylife0208 Ben yaşadım hatta iki hafta geriden geliyordu ama protein ağırlıklı beslenerek bol su içerek şu an 37 haftalık oldum gelişimi de ilerledi beni de çok korkutmuşlardı
Mucu Benimde geriden geliyordu karnı ama hiç böyle bir şey demedi doktor 39. Haftasında normal doğdu minyon bi bebekti sadece
Gulsum3 Mucu boyu kilosu çok iyi hatta haftasından da bi hafta falan ilerde böyle ileri olup karın cevresı gerı olunca sorun olur dedı ya kafam karışık ha bide bugün nst bağlandım sancım çıktı biraz
miniksusamtanemm benimde bebeğim başından beri 1hf geriden geliyor ama doktorum bana böyle bir şey dememişti
miniksusamtanemm Gulsum3 valla şimdi benim de ilk gebeliğim o yüzden karın kısmı bir hft geride vs olunca erken doğumu tetikliyor mu bilemiyorum yanlış bilgilendirme yapmak istememm. inşallah bebişlerimiz vaktinde sağlıkla kolaylıkla doğarlarrr🤲🏼🤲🏼