glgnysgnc Ya anneler bir şey sorucam bu benim ilk bebeğim 36 haftada 1600 gramla dünyaya geldi 53 günlük düzeltilmiş yaşıyla 23 günlük gecemiz gündüzümüz yok gece 12 den sabah 8e kadar ayaktayım asla sırtı yatağa değmiyor sürekli ağlıyor sanki aç gibi doktora gittim aç mı kalıyor diye tartı baktı normaldi herşey iyiydi ama bu bebek gece çok huysuz gündüz aralıksız 2-3 saat uyuyor ama gece asla yok ve doktor bana emdikten sonra 2 saat aralıksız uyumadı lazım doyuyorsa doymazsa ağlar dedi ama ben götürdüm tattık baktık kilo alımı beslenmesi iyi bu bebek neden gece uyumuyor meme reddi yaşatıyor ve bu durum ne zaman çözülüyor ki yaşan varmı ya
baltuntas glgnysgnc bazı bebekler böyle sebebsiz ağlıyor yada gaz problemleri başladı yarım kundak yapın bebekler yarım kundak seviyorlar
Prensesmom_ glgnysgnc kolik olabilir annesi o yüzden sürekli ağlıyor olabilir umarım kolaylıkla atlatırsınız bu süreci 🌸
fikretbaciniz glgnysgnc benim bebeklerim de erken 31 haftalık biri 2 kg diğeri 1390 şeklinde doğdualr bizimkilerin dediği küvezdeki bebek huzursuz olur inanamadım takmadım ama 1390 doğandan özellikle çok çektim hala da çekiyorum kolik büyük ihtimalle
glgnysgnc baltuntas çok gazlı zaten ama gündüz ağlamıyor gece mi gaz sıkıştırıyor kundak denedik basıyor çığlıyı hiç durmuyor gazdan ıkına ıkına kendini göbek fıtığı yaptı zaten
glgnysgnc Prensesmom_ bu nasıl bir koliklik ya ne zaman düzeliyor acaba inşAllah atlatırız sadece yaşayanlar ne zaman atlatı kaç ay sonra acaba
rabiaduru1 glgnysgnc gaz damlası ve probiyotik kullanıyor musunz? Benm kızım da cok gazlı bu arada kiraz cekirdeği kemeri ısıtıp karnına sarıyorm bugun rezene cayı vermeyi de denedm 1 cay kasıgı kadar sancı kesldi uyudu
Prensesmom_ glgnysgnc 4-6 ay arasında değişiyor canım hergun aynı saatte ağlamaya başlıyor susmuyor uyumuyor vs bebek arabasinda , cingene beşiğinde ,hamak besikde falan sakinlesiyor bir deneyim isterseniz birde doktora danışıp bir damla önerisi alabilirsiniz
glgnysgnc Prensesmom_ ay kullanmadığımız damla kalmadı ya acilde ya çocuk doktorundayız daha bugünde gittik başka damla yazdı kullanıyoruz masaj yapıyorum göbek fıtığı olduğu için artık göbeğine dokunamıyorum şişiyor diye bakalım hayırlısı sadece yaşayanlar nasıl atlatı bu dönemi bilmek istiyorum ya 🥲🥲🥲🥲🥲
glgnysgnc rabiaduru1 ya daha 51 günlük ona bir şey veremem galiba ama damla vs herşey kullanıyoruz ama fayda etmiyor ki ıkın ıkın mahveti kendini
glgnysgnc fikretbaciniz oy oy kurban olduklarım daha ilk defa deneyimliyorum ama her gece sabaha kadar ayaktayız ve horozu duyup hocayı duymadan asla uyuyamıyoruz 7den sonra uyuyor ya şaka gibi şuan bile hala ayakta ağlayıp duruyor
Prensesmom_ glgnysgnc valla canım benim ilk bebeğim kolikdi ben nurse havaya colex şurup almıştım o çok rahatlatmıştır cingene beşiği diyorlar ondan yapmistim birde uyku öncesi banyo yaptırıp bebek arabasında gezidiriyordum 6 ay kadar sürdü bizim çok uzun ve yorucu bir süreçti ama geçici bir dönem olduğunu unutmayın emziriyorsanız gaz yapan yiyeceklerden uzak durun
glgnysgnc Prensesmom_ çingene beşiği mi ya inşAllah geçsin bitsin şu kolik dönem ya hala uyuyamadık ayaktayız 😀😀😀