gamzeweeeeeee İzmirde doğum yapıp memnun kaldığınız doktorları önerir misiniz (özel hastane olsun lütfen ) birde cinsiyet kaçıncı haftada belli olacak bilgilendirirseniz çok sevinirim ❤️
melismersin gamzeweeeeeee ben can hastanesinde doğum yaptım. Çok memnun kaldım hamilelik sürecimde ve doğum sonrasında. Hamilelikten öncede bu hastanede birkaç operasyon geçirmiştim zaten. Doktorumda aynıydı. Cinsiyeti 12. Haftada öğrendim ben fetal dna ile. Diğer türlü kızım hep saklanıyordu. Detaylıda falan anca öğrenebilirmişim.
pamuksekeer melismersin bende can hastanesinden yapıcam doğumu ne zaman yapmıştınız acaba birde doğumun içinde lohusa şerbeti , hastane süslemesi sadece yatağın üzeri olarak birde kuru pasta ikramlarından sizde yararlandınız mı
melismersin pamuksekeer 29 haziranda yaptım. Evet şerbet faln geldi ama süslemede yatağın üstünde ufak birşey yapıldı. Birde ben suit odadaydım. Kuru pastayı falan bilmiyorum getirdiler mi hiç görmedim :)
gamzeweeeeeee pamuksekeer teşekkür ederim son doğumumda bebeğim su yuttu doktor hatasıyla o yüzden korkuyorum