sumeyrakck Kızlar yarın doktor randevumuz var ve bebiş 5 haftalık oluyor sizce kese görünür mü? En son 17 eylülde sağlık ocağında beta vermiştim 904 çıkmıştı.
sumeyrakck cuteregina beta değerim 4500 lere çıkmıştır diye düşünüyorum inşallah yarın keseyi görebiliriz ☺️
Hiraaselll880 Büyük ihtimalle görünür şuan betan 4000 olmuştur bile ama keşke cuma fln gitseydin yada haftaya pazartesi bi 6 haftalık olunca geç döllenme yaşasan bile kese ve yolk saçı görürdün ama ilk gebelikse git bişe olmaz için rahat etsin
sumeyrakck Hiraaselll880 ilk gebeliğim olucak araştırmalarıma göre 5.hafta itibariyle kese görünebiliyormuş.Bir de ben çok erken öğrendim 10 eylülde 23 beta değeriyle öğrendim 2 gün sonra 45 olmuştu 5 gün sonra 904 şuan tahminlerime göre 4500 filan olmuştur galiba çok heyecanlıyız 🥲
cuteregina sumeyrakck 17 eylülde 900 küsürmüş iki gün sonra 21 eylülde 1800 falan oluyor iki katı artsa bile 4500 olacağını sanmıyorum
sumeyrakck Hiraaselll880 Teşekkür ederim canım evet bugün doktor kontrolünde keseyi gördük çok şükür daha çok küçük hesaplamalara göre 5. Haftalık bekliyorduk ama doktor daha 4 4 buçuk haftalık dedi önümüzde ki hafta tekrar gideceğiz 🥲
esrabudk sumeyrakck benim de son adetime göre 10+4 ama ultrasonsa 10+1 değişiklik olabilir düzelir zamanla takma kafana
Hiraaselll880 Üzülme canım başta küçük hesap olarak ölçü çıkar yada büyük olur haftasından 3 aydan sonra normal haftasını yakalarsınız şuan çok normal