tugceakpinarasci Haftadayım önceki haftalara göre bulantım çok arttı. Prilam kullanıyorum ama özellikle geceleri bulantı daha da artıyor. Çözüm bulabilen var mı ? 🤢
denizhimi tugceakpinarasci çözüm bilmiyorum ama gece olan bulanti genelde erkek bebekte oluyormus cinsiyet erkekmi
kader_00_ tugceakpinarasci bizim 5 haftalıkken başlayan bulantı baş dönmesi her halt vardı evin içinde zombi gibi geziyordum 🥲 kusamıyordum bile ki rahatliyim deli olacaktim artk ne yaptıysm asla geçmedi en son 13. Haftadan sonra bitti sayılır çok çok nadir oluyor
veson Bende 13 haftadayim hala devam ediyor birşey yiyemiyorum hala prilam var ama sürekli kullanmıyorum senin cinsiyet bellimi canim
tugceakpinarasci Hayır, henüz cinsiyet belli değil ama erkek hissediyorum 🥹 fetal dna test sonucu bekliyoruz ☺️
Silaaaamom2025 Ben 15. Haftadayım gece 2 prilam almama rağmen midem çok bulanıyor sadece birşeyler yemek iyi geliyor sık sık az az ama bulantı olunca bişeyde hazırlayamıyorum ki ilk kızımda da 9 ay boyunca kustum bu da öyle olur diye çok korkuyorum 🥹
tugceakpinarasci Silaaaamom2025 ayy keşke kolaylıkla kusabilsem de rahatlasam ama onu da yapamıyorum 🤕
Mucu Yapacak bir şey yok valla prilam kullanmama rağmen hiç geçmiyordu bulantım 3. Ay girince azaldı bulantılarım. Bazende böyledir hamilelik
tugceakpinarasci Silaaaamom2025 daha ona da cesaret edemedim küçüklüğümden beri kusmaktan korkarım hüngür hüngür ağlayasım geliyor kusarken 🥹
sedefs_ozgn Bulantı çok olursa erkek derler doğru mu benim bi sabah bulantım var herkes kız diyor inşallah sağlıklı bir kızım olur
poncikannemin sedefs_ozgn bence cinsiyetle pek alakası yok ya oğluma hamileyken kusmaktan mahvoluyodum 14. Haftaya kadarda sürmüştü bu hamileliğimde sadece bulantım oluyor kusmuyorum akşamları daha da artıyor ama ilk hamileliğim kadar kötü değil
sedefs_ozgn poncikannemin çevremdeki herkes diyor erkeğe hamileyim bulantı fazla benim çok şükür sabah hariç yok o yüzden sormak istedim
Silaaaamom2025 tugceakpinarasci ,16+2 oldum hala bulanıyor prilama rağmen 🥹🥹🥹 3.ayda geçti diyenlere hayret ediyorum benim ilkinde 9 ay devam etti bunda da devam gibi 🥹
tugceakpinarasci Silaaaamom2025 ben çözümü magnezyumu kesmekte buldum. Onu kullanmadığım zaman gayet iyiyim, tabi bunu değerlerim normal aralıkta olduğu için yaptım, üç gündür iyiyim çok şükür ☺️
Silaaaamom2025 tugceakpinarasci çok şükür sevindim 🥰 ben magnezyum kullanmıyorum da Multivitamin kullanıyorum yapar mı acaba