rozdemirq Kızlar ne olur bana dua edin ne olur ne olur dua edin bana perşembe hastaneye gidecem kalp atışı için geçen hafta duymadım 7+2 de şuan gidersem 8+3 olacam bana çok dua edin ne olur ne olurrrrr
masella rozdemirq Rabbim kalp atışını duymayı o mutluluğu yaşamayı nasip etsin İnşallah, İNŞALLAH🙏🏻🤲🏻❤️
mertvezeynebinanasi rozdemirq duycaksin canim korkma. Rabbin yuregine ferahlik versin, pit pit gelicek sesi eminim benmde 7.5 te duyuldu :))
rozdemirq limoncicegimm limoncicegimm amin amin inşallah benimde bir sıkıntı çıkmaz hayırla sonuçlanır `
limoncicegimm rozdemirq inşallah canım.ama stres kötü etkiler kafanı dağıtacak şeylerle uğraş. Dr bir şey dedi mi neden endişelisin
rozdemirq limoncicegimm 🥹 doktor kalp atımı yok dedi geçen hafta 7+1 de ama benim adet tarihim 27 Temmuz şuan 8+1 ama ben iğne yaptım çatlatma iğnesi oda 7 agustos o günden hesaplarsam şuan 6+4 küçük olması normal ama yine bilmiyorum iki gün sonra randevum var perşembe gidicem kessin sonuç icin
limoncicegimm rozdemirq olabiliyor böyle şeyler eltimin de olmamıştı kalp atışı sonra geç dollenmeymş duyuldu sonradan.seninde öyle olabilir canım