elifkaraoglan HappyMom bence erkek senesi çevremdeki hamileler hep erkek daha kıza denk gelmedim bende dahil olmak üzere erkek bence 2027 de doğucak olan bebeklerin çoğu erkek 2026 kız senesi olabilir ☺️☺️
symgrl 2027 Ocak sonu şubat başı gibi doğum yapacak anneler hepinizin cinsiyeti erkek mi kız olan yok mu ya 😅
bebegim3155 HappyMom daha henüz cinsiyetimi belli değil ama Rabbim tüm anne adaylarına hayırlısı ile vakti ve saatinde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Anne olmak isteyenlerede bu güzel duyguları nasip etsin onlarında kucakları boş kalmasın inşallah 🤲🍀
htcyd_ HappyMom Çevremde 3 doğum gerçekleşti 3ü erkek oldu 4 kız arkadaşta hamileyiz ve hepimizin cinsiyeti erkek 🤣🥹🩵 burada ki arkadaşlarımın ise kız bilemedim vallahi ama ben erkek demek istiyorum 🤩🪼🧿
symgrl Gözün aydın kızını sağlıkla kucağına al inşallah 🥰 umarım sağlıkla benimki de kızdır 🫣🥰 benimki asla kendini göstermiyor o yüzden sordum ocak şubat kız olan var mı diye 🤭
sedakrc60 3 oğlum var İnşallah kız senesidir bende kız evlat duygusunu tadarım Rabbim saglıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısı Rabbim neyi uygun gördüyse Artık
aysinurmom 2026 da doğacaksa kız senesi, 2027 de doğacaksa erkek senesi. Çevremde 7-8 kişi hamile hepsi erkek bi benimki kız 2027 doğumlu olacak benimki de 😂💕