Yagizmomm Ense kalınlığı göründüğü için fetal dna yaptırdım sonuçlar temiz geldi.Kontrole gittim yine ense kalınlığı gördük dediler 🥺
BloomingMama Yagizmomm fetal yaptırmışsın niye canını sıkıyorsun ki ödem vardır bebişte o da ilerleyen haftalarda geçer ense kalınlığı tek başına belirti olamaz içini rahat tut
linababy10 Yagizmomm fetal güvenli bir sonuç verir kromozomları tarıyor bir şey varsa çıkar ki . İçinizi rahat tutun
sengul_53 Yagizmomm canim benm asla dert etme kendi kalindir yani skntili duurm degil arkadaşimada oyle dediler cocuk bi doğdu tosun pasali ense kalinligi ama kotu bosey degul
feyzaciim Yagizmomm 16-18 bi olsun bakalım detaylıda rahatlatırlar içini. Başka bir sorun var vs dendi mi?
feyzaciim Yagizmomm canım iyi bir hastane mi? Büyük ultrasonla özelde bir baktır bence iyisi mi çünkü bazen ultrason kaynaklı da sorun olabiliyor
BloomingMama Yagizmomm gerek yok riske atma fetal yanılmıyormuş ben hiç birini yaptırmadım ama çok duydum ödem olur ilerleyen haftalarda geçtiğini
pamuksekeer Yagizmomm Fetal DNA Down sendromu riskinde çok yüksek doğruluk oranı gösterir belkide ensesi kalın bir bebiş hastalıkla bağdaştırmaya gerek yok ne kadar güzel sonuçlarınız temiz gelmiş
temmuzonbir Yagizmomm direk sıvı aldırsaydınız bebeğin hücreleri dökülüyor yanlış çıkma durumuda yok biz sıvı aldırdık
sengul123 Ben hastaneye gittiğimde bilkent şehir hastanesi doğum yapan bir kadınla konuştum onada bi sürü şey söylemişler ense kaşın falan filan çok aglamış çocuk dogmuş hiç bişeyi yokmuş çok saglıklıymış kız diyo boşuna kendimi üzdüm diyo