derya_1010 Bu vakitler ara ara karın agrısı bazen kaşık agrısıda oluyo mu yalancı sancı falan mı acaba daha erken mi bunun için kızlarr yardımcı olun lütfennn uzun süreli değil ama bazen işte hafif hafif agrılar
pamuksekeer derya_1010 gayet normal haftanız da yalancı sancılar için küçük değil zaten vücut kendini doğuma hazırlıyor sağlıcakla kavuşun inşallah
sehrikyn derya_1010 benimde çok sızı giriyor du 30 haftayı geçince acı çekliyordım normalmiş şıan 33 haftamdayım şuan öyle birşey yaşamıyorum
sehrikyn derya_1010 evet miğde yanmam aşırı fazla oluyordu benim ilaç kullanmıyordum maden suyu karbonat içiyordum asla geçmiyordu görümcem salatalık işe yarıyormuş dedi bugün denedim Allaha şükür geçti siizinde aklınızda bulunsun
derya_1010 sehrikyn evet yaa aşırı derecede oluyor bende ilaç kullanmıyorum geçiyo 5 dakika sonra nasılsa diye bende su içiyorum salatalık yiyorum limonlu su yapıyorum bazen
sehrikyn minik_heyecan dene dene inşallah sendede işe yarar benimde bogazıma kadar yanıyordu uyutmuyordu daha demin denedim hiçbişeyim kalmadı hafif tuz at
nurhayat03 Kızlar vajına da ağrısı olan var mı benım çok şiddetli sağa sola dönerken bazen yürümeye başlayınca neden oluyor acaba
mutl derya_1010 32+6 felaket durumdayim 🤣 bir haftadır kasılmalarim var üstüne üstlük kasılma ile vajinal ağrım çok oluyor. Artık şu son haftalar da hızlıca geçse de rahatlasak topluca
bmbibdm derya_1010 31 haftalığım bende ara ara adet agrısı gibi kasıklarda agrım oluyor 2-3 dakika sürüp geciyor ama hergün değil sanırım normal