sum_doa İkinci gebeliğim 20. Haftaya kadar sıfır heyecan vardı 21. Haftadayım aşşşşırı heyecan geldi bana yolu yarılamış olmanın verdiği heves mi artık bilmiyorum 😂😂 var mı yarın görüş günü olanlar kaç haftalıksınız 😍
merve_unaldi sum_doa ben ben bennn 29+4 oluyoruz yarın inşallah Dr güzel şeyler söyler kızımı çok özledim 😍😍
sum_doa feyzaciim ayyy o zamanlara hemen gelmek istiyorum ya ikincisi de kız benim hep ilk kızıma bakıyorum ay diyorum buna mı benzeyecek yine çok heycanlanıyorum 🥹🥹 manyak mıyım acaba
rozdemirq feyzaciim Bizimde Perşembe geçen hafta kalp duyumu olmadı 7+3 inşallah bu perşembe duyacagiz 8+3 olucam
feyzaciim sum_doa benim ilk neye benzeyecek hiç bilmiyoruz 🤷🏻♀️ ama 34. Hafta gümbür gümbür karnımı yırtıp çıkacak sanki
sum_doa izguler yaa sayılı günlerin kalmış iyice heyecan vardır çok güzel hisler ya ağlayasım geliyor sürekli 🥹🥹
sum_doa merve_unaldi ben de çok özledimmm 1 ay olmuş görmeyeli iyi bile dayandık inşallah her şey yolunda cümlesini duyarız 😍
izguler sum_doa evet benim de ağlayasım geliyor sürekli 🥹 ilk gebeliğim onu ve ilk kucağıma aldığım anı hayal etmekten kendimi alıkoyamıyorum. Sağlıcakla gelsin bütün yavrular inşallah 🥹🫠🥲
dalyaluna35 Biz bugun gorduk 36+1 aslinda göremedik de artik kendini göstermiyor sanırım dogumda gorucez 🙈
sum_doa feyzaciim Sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da hepsinin kime benzerse benzesin ( kaynana hariç ) 😂
Yusufunannesi_ sum_doa benim de daha 3 günüm var 🥲 en son geçen hafta Perşembe gitmiştim doktorum 1 hafta sonra çağırmıştı gittiğimde 34 haftalık olacağız 👼
merve_unaldi sum_doa inşallah herşey yolunda cümlesini duyar mutlu mutlu döneriz siz nerede oturuyorsunuz
nese_93 sum_doa bizimde çarşamba günü kontrolümüz var ama çok küçüğüz bugün 8+6 🥹 ilk hamileliğim heyecanlıyım o yüzden 🥹
sum_doa nese_93 yaa yolun başııı asıl en heyecanlı zamanlar 😍 sağlıkla sıhhatle ilerlesin inşallah ❤️
dalyaluna35 sum_doa evet kız 🥰 dogum pozisyonunda su an, doktorum çantanı hazırda tut dedi o yüzden goremiyoruz su an hanfendiyi 🙈 valiz hazir ama ev temizligi bitmedi hayırlısı diyorum bu hafta gelmesin diye dua ediyorum 😁🙈
sum_doa hifal ikisinde de kusma bulantı aşırı fazlaydı ilkinde 40 hafta sürdü bunda da hala devam ediyor maalesef 🥹
feyzaciim sum_doa hahahaha yaa kocam kayınpederimin aynısı büyük ihtimalle bebek de kayınpederime benzeyecek 😂😂
feyzaciim izguler ben de ben deeeee o kadar ağlıyorum kii sanki doğurmuşum da kucağıma almışım gibi 🥹🧡 kuzum benimmm minik pamuğum sağlıkla bi doğsa keşke