ikicocuklu_ev Benim şansıma herhalde ya ultarasonlar hep bi değişik bakarken çok iyi görüyorum ama iş fotoğrafa gelince bi değişik çıkıyor herşey
ikicocuklu_ev hifal hayırlısı sağlıcakla inşallah 🥹 bi kuzum var gönlüm erkek olması yönünde ama nasip olmazsa da üzülmem ❤️ teşekkür ederim
ikicocuklu_ev hifal ben ilk gebeliğimde de hiç yaşamıştım şimdi de yaşamadım sadece biraz fazla koku hassasiyeti ara ara da iştahsızlık yaşadım.
hifal ikicocuklu_ev Ozaman cinsiyetle alakası yok mide bulantısının ben kız olursa çok bulandırıyor diye düşünüyorum
ikicocuklu_ev hifal Yok kızımda nasılsa şuan da da öyleyim hiçbir farkı yok istifra tiksinme vs yaşamadım hiç ama hala öğrenenmiş olmak çok sinir ediyor beni
ikicocuklu_ev hifal Gelecek ayın ilk haftasında organ taraması var oraya kadar bekleyeceğim artık iyice sinirlerim bozuldu gerçekten 🥲
ikicocuklu_ev hifal evet evet kesin netleşir diye düşünüyorum artık o zaman da olmazsa paraya kıyıp özele giderim Agagagabab 😂
hifal ikicocuklu_ev bende cinsiyette güvenilir bir doktora gitmek istiyorum özelde olsa doktor önemli bi tanıdığıma özelde kız dediler erkek çıktı
SelinAden Erkek gibi görünüyor. Devlet hastanesi de olsa 15 den sonra net görmesi gerekiyor aslında farklı doktora gidin isterseniz
ikicocuklu_ev hifal İkincilerin şansına mı kaderine mi nazlılar mı anlamadım ama hala öğrenememek saçma geliyor aslında öğrenemiyor olmak da bu yanlışlık olayını ortadan kaldırıyor tabi büyüdükleri için daha net olacak