dilbenuro esra_18_ belirti denir mi bilmiyorum ama bel ağrısı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti uyku hali sık idrara çıkma vs test yapmayacağım direkt kan vereceğim 26snda testler çok hayal kırıklığına uğrattı
bet88 esra_18_ ayyyy ben bennn beklenen 26-27 eylül Ben cumartesi test yaptım negatif çıktı yarın yine yapıcam dayanamıyorum
esra_18_ dilbenuro test evet bazen öyle yapıyor canım bende 24 nde test yapacagım ama yine kanda veririm 27 snde falan olmazsam
Mervedd06 esra_18_ 24 -25 gibi düşünüyorum çok bi belirtim yok aslında sadece karın/kasık ağrım var bu yüzden negatif çıkar diye korkuyorum
nejlaknr34 esra_18_ benim 25-26 Eylül dün kan verdim negatif bugün test yaptım negatif erken mi bilmiyorum
nrcnkky nejlaknr34 aaa bende öyle 26 Eylül bende kan testi verdim nekatif idrar da dün yaptım oda çıkmadı belirtti de yok
esra_18_ nejlaknr34 hayırlısı olsun canım ben daha evde testte yapmadım kanda vermedim sabretmeye çalışıyorum zorla test yapmamak için bekleyeceğim biraz daha ben
masella esra_18_ ben normalde dpo7de başlardım yapmaya. Bugün dpo8 yapmadım bu bile başarı benim için🤣🤣🤣