kdr_96 Uyku, mide bulantısı, sık idrara çıkma, çabuk yorulma kimler böyle bacılarrr tahmini ne zaman gecer bunlar?? 🤦🏻♀️ 9+4 den herkese selamlar ✋🏻
zeze4545 kdr_96 benim 12 haftanın ortalarında bitti 13 hafta da tamamen kesildi ilk haftalar çok zor ya
momynurr kdr_96 38.haftadayım son günlerim artık sizleri okuduğumda o günleri hatırlıyorum ve hiç geçmicek sanki diyordum Evet çok zor ama geçecek benim 15.hafta da kesilmişti İnşallah tez vakitte geçer
isilgun93 kdr_96 benimde 9+3 bulantı mide yanması ekşimesi halsizlik isteksizlik ne kadar kötü etkisi varsa yaşıyorum geçeceği günü bekliyorum sabırsızlıkla
kdr_96 zeze4545 Valla sorma bacım aynen öyle koku hassasiyetide cabası halsizlikden bahsetmiyorum bile 🤦🏻♀️
momynurr kdr_96 amin canım inşallah her dönemin kendine göre zorluğu var mide bulantısı çok kötü evet ben ilaç kullanmıştım
anonim211 kdr_96 ama insan korkuyor sorunlu gibi hissediyorum 😂 mide bulantısı yorgunluk bende 5.6. Haftalarda oldu ve 8. Haftada tamamen kesildi
Miniginannesiiii1111 kdr_96 7+5 ilkokula giden bir oglum ve 11 aylik bir oglum daha var pilim bitik durumdayim 🫶🏻
kdr_96 Miniginannesiiii1111 Allah yardımcınız olsun sizinde zor gerçekten ama napalım sağlıklı olsunlarda 🫠
iremeyidogan kdr_96 ay aynı haftadayız bende 9+4 üm mutfaga giremiyorum içtiğim suyu bile kusuyorum sürekli uyuyorum🫠🫠
kdr_96 iremeyidogan Ahh bacım cok zor her şey kokuyor sanki koku hassasiyeti ve mide bulantısı efsane şekilde var biran önce geçsin insallah bu zamanlar 🫠