momynurr demetaa benim son günlerim uzun kollu da aldım kısa kollu da aldım ama uzun kollu kullanırım sanırım Lefties mağazasının çapraz çıtçıtlı bodyleri çok güzel Çapraz çıtçıtlı olduğu için ilk günler giydirip çıkarmada büyük kolaylık sağlar diye düşünüyorum Aralık olduğu için senin uzun kollu tercih etmelisin bence
afc123 demetaa ben m&s dan aldım 0-3 ay 7 li setlerden ve 5 lide uyku tulunlarından aldım ama uyku tulumları normal günlük giymeye uygun kalın değil
buse76 demetaa ben doğum yapalı 3 ay oldu tecrübelirme de göre yaz bebeği benimki hep sıfır kol giydi şimdi yeni yeni uzun kollulara geçtik ama 0-3 ay çok az giyiliyor hemen 3-6 ya geçtik 2 aylıkken 0-3 den 3 4 tane olsa yeterli 3-6 dan da 7 8 tane yeterli zaten bebk doğunca bebeğine göre Gine alışveriş yapıyorsun😂😂fazla alma ben çok fazla almıştım çoğunu giyemedik yaza geldiği için hastane çıkışı da 2 3 tane yeterli onun harici ayrı alt pijama alın tulum alabilirsin tulumları da bacak aralarında ayaklarında çıtçıt olanlardan al diğerlie kullanışsız hepte beyaz alma ama zıbın kaka bazen çıkabiliyor makinada çıkmıyor kaka rengi malesef
Echche Ben magazanin carpraz bodylerine baktim. Dikkatimi ceken boyun kisminin cok acik gozukmesi. Giyince nasil oluyor acaba. Gogus kismina dogru bayagi acik gibi duruyo, eger aciksa cocuk usuyebilir
buse76 demetaa teşekkür ederim canım ne demek inşallah sizlerde sağlıklıca kucağınıza alırsınız bebeişlerinizi🥰