_54kardelen 5 aylık olucam ama göbeğim hiç yok çok küçük duruyo acaba iç karnımmı geniş bilemedim henüz doktora da sormadım
emosunanasi _54kardelen Ben bu başlığa o kadar tersim ki şu an hamile olmayıp göbeği olanlar ksjjsjsjsj
userliktedeben _54kardelen 17 hafta olana kadar kıyafetlerimden dikkatli bakılmadıkça belli olmuyordu ne zaman göbeğim çıkacak diye bende stres ediyordum, şimdi ise çok hızlı büyüdü :) 6. Ay ve sonrası bebekler daha hızlı büyümeye başlıyor sanırım benim öyle oldu
naranta _54kardelen benim de oyle top gibi cikti anca o da 12 gun var doguma🤣 kucucuktu 6 aylik hamileyken falan
bambitoo_ 20 haftalığa kadar hamile olduğum dışarıdan anlaşılmıyordu ama 20 den sonra hızla büyümeye başladı.
rabia4921 @“_54kardelen” bende şuan 17+3 haftalığım ama hiç göbek yok bazen diyorum acaba bebek mi gelişmiyor bazılarına bakıyorum bu haftalarda göbegi baya çıkmış ben hiç hamlile gibi değilim göbek yok ya
_54kardelen rabia4921 bende öyle hissediyorum ama bebişler gelişip büyüsünde göbek büyüklüğü pekte önemli değil😂
rabia4921 @“_54kardelen” kesinlikle canm Bebişler sağlıkla buyusun sağlıkla kucağımıza alalım göbek sorun değil 😂🥰🙏
Dilos3434 _54kardelen 20 haftalığım yeni göbeğim belli gene de hamile değil gibiyim maşallah diyim de ablamda öyleydi hata annem ikiz kardeşlerime hamileyken bile sanki ikiz değil gibi küçük göbekliydi 😂