Aysntkr heyecann2 Benim de proğrama göre 60 gün tabi bebişler ne zaman gelmek isterse bizim henüz doğum şekli belli değil
19ali63 Son 64 Kasım 26 40.haftam doluyor SSVD düşünüyoruz ama ekim kontrolünde belli olacak sezeryan olursam son 55 gün falan 🤭
doganndilannn İlk gebeliğim çok korkuyorum son 58 gün temizliğim çantam hiçbirşey hazır değil çok stresliyim hamilelik boyunca ilk defa bugünlerde ağrım oluyor
Aysntkr doganndilannn bende henüz yeni başladım bebeğin kıyafetlerini yıkamaya eksikleri tamamlayıp çantayı hazırlayacağım sonra da temizlik olur diye düşünüyorum 🥲
zeyzeynur Aysntkr aynıyız bacım hatta yarım saat sonra 59a düşüyo şaka maka🥹 bugün görüş günümüzdü her şey çok iyi gidiyor çok şükür 3 hafta sonra tekrar çağırdı doktorum nstye girecekmişim falan filan doğumun yaklaştığını bugün daha çok anladım valla🥹🥹🥹🫠
Aysntkr zeyzeynur yaa sabırsızlanıyorum bi yandan da ufaktan korkuyorum sağlıkla kavuşalım doğuma çok az bi zaman kaldı 🥲🫠
Ztkn2 Aysntkr bizim de son 30🥲❤️ ama henüz hiçbişeyimiz hazır değil sadece buzluk hazırlığı yaptık dolap kırklık yıkama ütüleme yerleştirme hiçbiri olmadı daha yetişir inşallah hastane çantası da hazır değil
Aysntkr Ztkn2 şuan için ne buzluk ne çantası hazır değil yavaş yavaş başladım eksikleri tamamlamaya çalışıyorum 🫠