beyzanrr_ 12 Eylül 103 14 Eylül 142 16 Eylül 185 18 Eylül 403 20 Eylül 650 Gidişat bu şekilde doktor henüz bir kese görmediğini dış gebelik vs olabilir dedi aranızda böyle olan olupta sağlıklı bir gebeliği olan oldu mu ?
Bebininannesi_ beyzanrr_ aslında 16 dan sonra düzgün yükselmiş hepsini aynı yerde mi verdiniz acaba zaten 1500 2000 olmadan kese gözükmez içinizi ferah tutun
esmanurduruu beyzanrr_ ben betama hiç baktırtmadım 16 Eylül’de 143.86 çıkmıştı kendimi iyi hissettiğim için herhangi bir şey olmadığı için haftaya salı gidiyim diyordum
emosunanasi beyzanrr_ Benimde bu şekilde sağlıksız ilerliyordu ama ben erkenden hemen iyi bir doktor bulup gitmiştim ve bir dünya ilaç kullandım o yüzden böyle durumlarda tabi Allahın takdiri ama erken davranmakta fayda var benim oğlum şu an 9 aylık oldu bile
mimika beyzanrr_ ever xicnm maalesef kimyasal veya dış gebelik olabilir sıkı takip şart zaman gösterecek. Tabi çok az kişiden sonradan düzeldiğinide gördüm ama bindebir belki daha az. Rabbim kolaylık versin
beyzanrr_ Bebininannesi_ sadece ilk değerimi farklı laboratuvarda verdim diğerleri aynı laboratuvarda herkesin farklı farklı yorumları vs kafamı allak bullak etti
Bebininannesi_ beyzanrr_ aynı hastanede vermeye çalış her hastanenin lab ı farklı referans da çalışıyor ondan farklı çıkabilir ümitsizliğe kapılma