Duru03 Saçlarıma normal kına yapmak istiyorum ama korkuyorum yapan arkadaşlarım varmı bi sorun oldumu. Birde kına yaparsan bebeğin saçları kına renginde olur falan diyorlar biliyorum hurafe ama insan ister istemez takıyor
Hazelkuru Duru03 öncelikle alerjin olma olasılıgı olabilir önceden kına yaktırdın mı mesela ben elime kına yaktırdım hamilelikten dolayı kolum şişti iltihap aktı bunu düşünerek karar ver canım
Yavrukusum Duru03 tansiyonu etkileyebilir annem izin vermedi benimde saçlarım beyazladı baya hamilelikten önce yapıyordum annem tansiyonunu tetikler yapmayalım dedi
deletedmom11 Ay güLdm yok artk warya burda duydğm hurafeLer bütün hayatıma yeter bakma öyle şeylere 😂😂
Duru03 deletedmom11 böyle şeylere inanan birisi değilim ama paikolojimi bozuyor bazı insanlar😊 konun bebiş olunca
Duru03 Hazelkuru elime çok yaptım kokusunu seviyorum alerjim yok saçıma yapmamıştım ama boya yapamıyorum değişiklik olsun diye kına yapayım bari dedim
Hazelkuru Duru03 hamilelikten dolayı hormonlar değişiyormuş Yinede küçük biyere dene canım neolur neolmaz . Benimde en sevdiğim şey kına fakat tatilde koluma desenli yaktırdım kolum oldu iki tane iltihap aktı 2 hafta kolumu kullanamadım
Hazelkuru Ha bide canım kınadan sonra saça geri boya tutmuyo haberin olsun ☺Sonra dan değiştirme gibi bi düşüncen varsa
Duru03 Hazelkuru anladım canım tamam biraz düşüneyim o zaman öyle yapayım😊 zaten doğumada az kaldı beklesem mi bilemedim