tablo İlk doğumun sezaryen oldu acil bir durumdan kaynaklı 4 yıl sonra tekrar hamileyim.normal doğum istiyorum ama rahim yırtılma olasılığından dolayı korkuyorum.ssvd yapıp memnun kalan ve ya kalmayan yazabilir mi
elifcepel tablo benimde 5 yıl olacak sezeryan doğum olalı. Şimdi 5 aylık hamileyim. Bende normal doğum istedim ama doktorum yaptırmam diyor. Riski göze alamam diyor. Doktoruma güvendiğim için vazgeçtim bende sezeryan olacağım.
sucukluyumurta07 tablo evet reptür dıyorlar. Risk yüksek ama ben hiç rahmi patlayan dyymadım. Doktorum cok kısıyi yaptırıyor. 3. Sezrryan sonrası bile normal yaptırdı bende Bi deneyeceğim
ikiprensesannesi23 tablo bende ssvd istiyorum her gittiğimde dikiş kalınlığıma baktırıyorum sizde öyle yapabilirsiniz kalınlığı iyise yırtılma riski olmaz cok kişi ssvd yapıyor
betul235 Bende istiyorum ssvd 7 sene olacak ama doktorlar yanaşmıyor biraz araştırdım da risk ℅0. 2 diyorlar oda Rabbimin bileceği bir iş aslında ameliyat hane hazır bekletiyorlarmış ama doktor bulmak önemli