handemii Merhaba hamişlerim, kaçıncı haftadasınız, gebeliğe kaç kiloyla başladınız ve şu ana kadar kaç kilo aldınız? Birbirimizle paylaşalım mı? 🌸
allyslife handemii 80le başladım, zorlu bir hamilelik sürecim oldu. Bulantılarım ve kusmalarım çok sıktı. 13.haftada 71′e düştüm. Şu an 37′deyim ve kilom 73- 74 arası gidip geliyor. 2-3 kilo almış oldum yani🫠
balmumu2 handemii 13+1 im canım 82 ile hamile kaldım şuan 83 kiloyum 1 kilo aldım sadece inşallah böyle devam eder 🤭
ReRuKa handemii 57 ile hamile kaldım 13. Haftadayız akşam 60 kilo oluyorum 🤣 sabah kalkıyorum 57 ye geri düşmüşüm 🤣 sanırım sabaha kadar bebiş beni sömürüyor 😅
rrm handemii Merhaba 🌸 benim 3. Gebeliğim 20+6 haftayız Şuan . 49 kg ile hamile kaldım 54 ile devam ediyorum diğer hamileliklerimde de çok kilo almamıştım umarım bunu da sağlıkla ve minimum kilo ile tamamlayabilirim 🙏🏻
zzerdem 81 kilo ile başladım 12. Haftalarıma kadar 81 ile devam ettim sonra bulantı kusmalarda. 77 ye kadar düştüm şimdi 31 haftayım 79 kiloyum
melisatuncel 42 kilo ile başladım şuan 28 haftalık 52 kiloyum diğer hamileliklerimde 53 kilo ile doğuma gitmiştim bu hamileliğimde daha hızlı kilo aldım bu halimi sevdim ✨
kirazcicegi01 melisatuncel ben 2. Hamileliğim 42-43 kg arasıydım 54 kgyum 26. Haftamdayım. İlkinde 40 la başlayıp 55 ile doğuma gitmiştim
sudeborakk 61 kilo ile hamile kalmıştım şuan 37. haftadayım 75 kiloyum 15 kilo kadar aldım daha da alır mıyım bilmiyorum 🤷🏼♀️
okaney handemii 99 kg ile hamile kaldım ilk 3 ay sanırım kusarak 93 e düştüm 23+4 günlük olduk 21+3 günlük kontrole gittiğimde daha 93.7 idim henüz almamıştım bakalım son ay belki verdiğimden fazla alırım her ay kg kontrolü yapıyor doktor
melekhiraa 59 ile hamile kalmıştım 31. Haftadayım şuan 70 kiloyum 11 kilo aldım toplamda daha da alırım gibi 😂
Ozoooo handemii 12 hafta 3 günlük benim için bugün geçmeyecek gibi yarın doktora gideceğim belki cinsiyet tahmini yapabilir son gün bi heyecan sardı
saadetatik handemii en çok korktuğum şey çok kilo almak 68 le hamile kaldım aynı kilodayım 17. Haftadayım inşallah da çok almam 🥴😂
eeffkk handemii 57 ile gebe kaldım. Hiç bulantı kusma vs yaşamadım. Şuan 14. Haftamdayım 1 kilo dolu dolu aldım 😂 çok mu diye düşünüyordum ama doktorum normal dedi. Bakalım gidişat nasıl olacak.
avokados handemii 34+3 haftalık hamileyim 55,5 ile başladım 7 kilo aldım. Hedefim max 10 kilo ile bitirmek☺️