Beyza_arzk Merhaba kızlar ben bugün son adet tarihime göre tam 5 haftalık oldum 2 gün sonra doktor randevum var kesem görünür mü acaba
noss Beyza_arzk evet eğer değerleriniz yükseldiyse kesin gorunur . Ben de 3 gün önce gördüm suan 5+3 olduk
Beyza_arzk noss inslh görünür tşk ederim benim çok akıntım ve kasintimda var hafif sancimda var korkuyorum iple çekiyorum randevu gününü 😞
Beyza_arzk duygunisa biraz sancım var akıntım ve kasintimda var korkuyorum onun için gutmek istiyorum bişey olamaz inslh 😔
noss Beyza_arzk korkmayın bende de akıntı vardı diğer pazartesi kalp atisini dinlemeye gideceğiz inşallah 🙏
rozdemirq burcuusu ben 7+2 gittim kalp atımı yoktu canım çok korktum 10 gün sonra gel dedi perşembe gidecem 8+3 olucam insallah
burcuusu rozdemirq ya doktorların cihazina gore degisiyor ilk oglumda bende gec duymustum. Bundada zaten cok minik miniktii sesi. Sizde duyarsiniz insallah
rozdemirq burcuusu bana çok çok dua edin ancak dua değiştirir herseyi rabbimden umut kesilmez inşallah minik kalbi duymayı nasip eder bize