sevsev34 gulser_ bende 18 deyim özellikle düm düz uzanınca biri aşağıdan bişi vuruyor gibi 16da kanat çırpması hissetmiştim. Ama rutin bağırsak sorunu da var tabi hangisi tam bilemiyorum ilk gebeliğim
Luise gulser_ 20 haftalık hamileyim ilk gebeliğim arada bir uzanınca karnımda baloncuk patlaması gibi şeyler hissediyorum sanırım bebek kıpırtısı 😁
kubimom Bende 18. Haftamdayım hala hissetmiyorumm bazen sancı oluyo ince sızı o bebiş mi bağırsak hareketleri mi anlamadım 🤔
dilanezel İlk gebelikse muhtemelen 22 haftaya kadar tam anlamıyla hissedemezsiniz bende öyleydim çok zayıf olamam rağmen ama bi ikinci be 15 ci haftadan beri hissediyorum
emt2406 İlk gebeligimde en net 19. Haftada hissetmiştim ikinci gebeliğim 16. Haftamdan beri en net haliyle hissediyorum 19. Haftadayiz sanki halay cekiyor içeride 😂 uzandigim ya da oturduğum anda başlıyor hareketleri
dgngumus6 gulser_ ilk gebeliğimde 20. Haftada başlamıştı şu an 2. Gebeliğim 16 haftalık henüz hissetmedim ☺️
Zeyzey01 Benimde 2.ci gebeliğim 16+5 ama hala minikte olsa bir his yok ve çok evhamlıyım çünkü ilk yavrumu 37+3 de kaybettim. Bi an önce hissedip içimin rahatlamasını istiyorum ama yokkk:(
sevsev34 Zeyzey01 çok üzüldümmm nasıl kaybettin 37de acını deşmek için değil bilmek için sordum. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
kumsalyildirim gulser_ ben 17+4 üm 14 ten bari nadiren ara ara sanki sancıymış gibi ama değiş anlık bir dokunuş gibi hissediyorum ama emin olamıyorum başırsak hareketi mi kramp mı diye