ecemcbg Merhaba maalesef bebeğimin kalbi oluşmadı ve dün akşam uyutularak kürtaj oldum . Kürtajdan sonra çok az ağrım ve kanama oldu ama bugün ne ağrı ne kanamam var . Sadece rahmim ağrıyor . Yaşayan var mı acaba ? Çünkü genelde çok kanama olur diyorlardı
Seymatrkay ecemcbg Çok geçmiş olsun. Bu kürtajın başarılı olduğunu gösterir. Olması gereken de ağrı ve kanama olmamasıdır. İyi haber yani. 20 güne tam olarak toparlanır rahim.
harika3838 ecemcbg merhaba öncelikle geçmiş olsun Rabbim sizlere sabır versin. Bende iki kez yaşadım o durumu ve ikisinde de sadece birkaç gün hafif lekelenmelerim oldu öyle ciddi bi kanamam olmadı hiç. Ağrı ve halsizlik bir süre daha devam etmişti. Doktor bana taburcu olurken sen kendini yine de 20 gün lohusa kabul et dikkat et enfeksiyonlara açıksın demişti, inşallah bir an önce toparlanırsınız
conen Benim de 16’sında oldu kürtaj, kalbi durdu bebeğimin. 2 gün kanamam yoktu, ağrım da regl gibiydi. Sonraki 3 gün de normal regl gibi kanamam oldu, bugün tuvalete gittiğimde az bir leke geliyor sadece. Normalmiş doktor öyle söyledi
alev38 Geçmiş olsun balım benimde sadece kürtaj olduğum gün ağrım oldu oda adet ağrısı gibi oldu kanamamda çok az leke şeklindeydi 15 sürdü ama hiç fazla kanama yaşamadım öbür ayda normal adet sürecim başlamıştı