masella Kızlaar benim bat 28 30 Eylül arası. Dpo7deyim bugün ve bacağıma vuran kasık ağrımla sulu akıntım var bugün. Regl hazırlığımı bilmiyorum Sizde benzer belirtiler var mııı? Dpo kaçtasınız?
caglaecrin masella dpo 6 zaman geçmiyor bu ay beklentim çok yüksek ve aşırı stres yaptım kafayı yemiş gibiyimmm
munevverr42 masella benim de bat28 görünüyor kasık ve bel ağrım oluyor ara sıra adet belirtisi için çok erken gibi ama zamanında da böyle olduğum zaman olmuştu inşallah tutmıştur 🥹🤲🏻
masella ecemiyy kasık ağrısı böyle vajinaya bacağa vurur şekilde mi ya? Beni o biraz şüphelendiriyor. Ara ara hafif vuruyor. Birde dpo kaç sizin? 🤗
ecemiyy masella ben depo hesaplayamadım bu ay regl 1 Ekim 2 3 kere öyle oldu bıçak saplanır gibi geçti onu dışında ara ara sanki renkmişim gibi ağrım var
masella aynuss farklı bir kasık ağrısı reglime daha 1 hafta varken ağrım başlamaz hiç 2 3 gün kala ağrım başlardı ama bu kez erken başladı. Bakalım hayırla sonuçlansın inşallah 🥹
masella caglaecrin bir kaç gün unutup düşünmemek regl günü aaa regl olmadım demek istiyorum bendeee ama ne mümkün🫠🫠🫠🫠
yarensari benimde 6sı regl tarihimdi çocuk deniyoruz bittiğinden beri belim çok şiddetli ağrıyor resmen boynumdan kuyruk sokumuna kadar
yarensari merveyqsqr rabbim tez zamanda yavrunuza kavuştursun 🥹 biz evleneli daha 4 ay yeni biticek ama çok istiyoruz çocuk erken başladık😂