greennmomm Lavinyam06 kan verip takip edicem tamamen düşmüş mü diye ama doktorum tekrar gel demedi kese yoktu zaten parça da yoktur diye düşünüyorum
Lavinyam06 greennmomm yinede sıfırlandığını görmek iyi olur canım bende tekrar beta vermek için gideceğim banada demedi ama baktırmak gerekiyormuş yani bazı doktorlar çok önemsemiyor artık doktorlara da güvenesim gelmiyor benimde kanamam durdu resmen devam etmiyor şuan ya
maviss06 greennmomm Sizinki küçükmüş küçük olunca vücut kendi adetle birlikte atıyomş büyük olursa vücut kendi atmazsa kürtaj gerekebilir dedi bana benimki 9 mm
greennmomm maviss06 çok şükür benim erken oldu ilerleyen dönemde olsa daha yıpratıcı olurdu benim için böylesi bile çok hayal kırıklığı yaşattı sağlık olsun sizin içinde en hayırlısı olsun inşallah
maviss06 greennmomm Çok geçmiş olsun bende gün geçtikçe daha da korkuyorm zaman geçmek bilmiyo her lavaboya gittiğimda kanamam varsa diye tedirgin oluyorm
greennmomm maviss06 çok teşekkür ederim inşallah düzene girer bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
greennmomm Lavinyam06 doktorum ilgili çok şükür devlet hastanesi doktoru değil devlettekiler bi halta yaramıyo beta takibi için gidicem haftaya
dentist27 greennmomm ben adaçayı içtim kanama atılması için faydasını da gördüm, bence kürtaj vs işlemler için hafta küçük vucudun kendi atması lazım adet şeklimde
greennmomm dentist27 Hii benimde hala az az kahverengi geliyor alayım adaçayı akşam inşallah iyi gelir
CansuuBlogg greennmomm canım ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim sonra doktor kontrolü altında tedaviye başladık bu ay hamile kaldım şu an hamileyim umarım sağlıklıdır şu an beta takibi yapıyoruz yani hamile kalmadı hiçbir engel yok onu sorun yapma düşünme kendini strese sokma
greennmomm CansuuBlogg kimyasal gebelikten sonra adetiniz kaç gün sürdü yumurtlamayı nasıl takip ettiniz
seyabd CansuuBlogg nasıl bir tedavi uyguladınız acaba neler yaptınız bize de anlatır mısın bende doktora gittim ama tedavi söylemedi kan verdim 7-8 tüp 2 si genetikti onları farklı bir laboratuvara verdim geri kalanı çıktı doktor herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi benım de iki düşüğüm oldu size nasıl bir tedavi uygulandı acaba Bir de ben geçen kimyasal olduğumu öğrendiğim gün tam kan sayımı yaptırmıştım demir b12 d vitamini magnezyum vitaminlerimin hepsi düşük çıkmıştı onlar içinde ilaç verdi sonra onları kullanmaya başladım bir de antibiyotik vermiş şimdi bizde düşünüyoruz hamilelik bunun etkisi olur mu acaba antibiyotik kullanmaya devam etsem mi bıraksam mı bilemedim
Pinkoloji CansuuBlogg bende kimyasal geçirdiğimi öğrendim 2 gğn önce 😔 dün de kanamam başladı, hece de yoğun kanamaya dönmüş, normal adet kanamasının ilk günü olan. Tedaviye başlayacağız bizde bugün. Sizde mi yumurta büyütme yaptınız?