ervosumm Selam kızlar. 2 buçuk yaşında bir kızım var, 21 haftalık hamileyim. Bu bebeğimin erkek olacağını öğrendim. Bir kızı ve oğlu olan anneler ya da oğlu olan anneler deneyimlerini, nasıl bir his olduğunu anlatirsa Cook sevinirim 🤭🩷🥹
glcnylmzz ervosumm hamilelikleri farklıydı kızım narin vururdu oğlum içerde ringe çıkmış boksör gibiydi 😅 Bebekken aslında pek farkı olmuyor sadece alt değiştirirken ya ıslak mendil ya da sadece oraya kullandığım bir ağız bezi koyuyordum kazalar meydana gelebiliyor 🙈🤣 Gelişim açısından kızım daha erken yürüdü erken konuştu daha hareketliydi oğlum tam tersi 😊 Kızım babasına düşkündü bebekken bile farklı gülerdi hâlâ öyle,oğlum bana düşkün Biraz da bebekle ilgili aslında aynı şeyleri de yaşayabilirsin bunlar benimkilerin yaptıkları 😊
busbus222_ ervosumm oğlum çok hareketli çookk ama onu dünyalara değişmem sağlıkla gelsin inşallah minik🤲🩵🩵
Mom_26 ervosumm sevgi bakımından hiç bir fark yok ama kızdan sonra oğlan biraz yoruyor çok hareketli oluyor varlığına elhamdülillah 🩵🩷
kelebegim123 ervosumm umarım evin bahçelidir canım çünkü erkek çocuk evde beslenmiyor 🤪🤣🤣 Şaka bi yana evet genelde yaramaz oluyorlar ama gözlerine sonsuzzz aşkla bakacak minik bir beyefendi oluyor hayatında 😍🫠🤩
ervosumm busbus222_ Allah bağışlasın evladinizi inşallah 🥹 sizinki de mi size düşkün? Genelde erkek çocukları anneye çok düşkün oluyormus sanırım😊
busbus222_ ervosumm amin hepimizinkini inşallah benle o evdeyken veya başka bir yerdeyken bana çok bağlı sürekli benimle ama babayı görünce akan sular duruyor 🤣😂
ebrudefnee ervosumm 2 buçuk yaşında bi kızım 2 aylık bi oğlum var hamilelikleri farklıydı ama deneyim olarak daha yolun başındayız bakalım nasıl olacak sizde sağlıkla kucağınıza alın😍