bbusra6 Arkadaşlar hayatımda ilk defa yaşıyorum. Sürekli bir sızı vardı, bir bakayım dedim hemoroid oluşmuş. Moralim çok bozuldu bu gibi durumda olan var mı varsa da ne yaptınız
zeysev bbusra6 doktorunuzla görüşün eğer kanama yaparsa fitil veriyorlar birde kabız olmamaya çalışın bunun içinde şurup isteyebilrsiniz bendede aynı sorun var kabız olmamaya çalışıyorum bol su tüketiyorum Kefir tüketiyroum
metar19 bbusra6 doktorunla konuş mutlaka ihmal etme lifli gıda kefir ve bol su iç. Tuvalatte çok oturup kendini zorlama. Arkadasın dediği gibi çok kabızlıgın varsa duphalac diye bir şurup var onu veriyorlar kayısı da tüket bol bol doğuma kadar çok iyi bak kendine
isilaybasavcu bbusra6 bende de oldu genel cerrahi randevusu al ve git ben normal doğum yaptım zaten kötü olan basurum şimdi berbat
Mikaa_ zeysev ya bende de oldu yeni sezeryan oldum bir ay oldu tuvalete çıktım yara olmuş galiba bilmiyorum artık basur mu ilk kez yaşıyorum canım çok acıyor
zeysev Mikaa_ sezaryandan sonra 3 ay çekmiştim bende aynı durumu Dogım yaptığınız için söylüyorum kırmızı pancarı haşlayın üzerine limon sıkın birazda China tohumu koyun faydasını görürsünüz ben o skeılde rahatlamıştım