ilkgozagrim23 kafam karisik ama dini acidan sagligim icin yapmam lazim cunku 4. sezaryeni olucam sag salim atlatirsam insallah korunma yondetemi bulmam lazim . baglatip pisman olan varmi sorun sikinti yasatiyormu ? cevrenizden duydugunuz olumsuz seyler var mi ?
Busranur_mnts ilkgozagrim23 bilgim yok ama fazla sezeryan risk sağlık için ameliyat sırasında yapılıyor diye biliyorum eş onayıyla oluyor tüpler aldırılıyor diye de biliyorum daha garantiymiş
kelebegim123 ilkgozagrim23 bağlatmak yerine kestirmeyi düşünün bence Çünkü bağlatınca kist nodül miyop oluşabiliyormuş zamanla Ama kanalların bağlantısı kesilince herhangi bir risk kalmıyormuş Doktor böyle anlatmıştı arkadaşıma ve o da kestirdi ve şuan çok rahat Hem regl görüyor hem de kist vs oluşumu yok.
deletedmom0913 ilkgozagrim23 bende 2.sezaryeni olcam bende bağlatmayı düşünüyorum 3.cocuk istemiyorum bakabileceğimi düşünmüyorum maddi ve mental açıdan. Hayatımın hiçbi döneminde bi bebek daha istemiyorum yaşım 29. Sizce bağlarlarmı
ilkgozagrim23 Busranur_mnts ben biraz tedirginim saglik konusunda ya pisman olursam bana yaramazsa diye
Busranur_mnts ilkgozagrim23 bi sıkıntısı oluyor muymuş ki hiç duymadım yumurtalıklar durduğu için hormon üretmeye devam ediyor bi sıkıtnı olmuyor diye biliyorum
SuEr_Tu1512 ilkgozagrim23 Benimde 3.gebeliğim plansız. 4.yü de hamile kalırım diye korkuyorum. Tüpleri bağlatmayı da korkuyorum bilmiyorum napıcam
ilkgozagrim23 SuEr_Tu1512 ben belki sprial denerim yaramazsa en azinda cikaririm . keske erkekler onlem alsa herseyi biz cekiyoruz vallah .
ilkgozagrim23 deletedmom0913 bana ikincide sormadilar . ama 3 de sormuslardi yasin 25 oldugu halde . doktorla gorusun yine siz .