nrbrkx38 feslegen50 özelden önce devlete şans vermelisiniz bence ben devlette yaptırdım herhangi bi ücret ödemedim ilk aşılamada gebe kaldım
ARYa143 feslegen50 hassas işlemler bence özelde yapılmalı diye düşünüyorum, Rabbim herkese imkan versin 🌸
feslegen50 nrbrkx38 yaşadım şehirde aşılama yapılmıyor devlette 2 saat uzaklıkta şehir hastanesi var oraya da gitmek istemiyorum açıkçası gitceksem tüp bebek yaparim daha iyi diye düşündüm
feslegen50 ARYa143 özelde olsa çok pahalı değildir herhalde aşılama bilemiyorum yola da gidicez hem para hem vakit kaybı olacak
feslegen50 ARYa143 yani yasadigim şehir küçük iki özel var aşılama yapılıyor ama daha ücretleri hakkında bilgim yok gidip ogrenicem
ARYa143 feslegen50 bence de bi öğrenin aşılama ile olursa inşallah tüp bebek süreciyle uğraşmazsınız hem de maliyeti daha düşüktür diye düşünüyorum bilgim yok ama Rabbim hayırla nasip etsin kuzum🌸
fikretbaciniz babymom3 Oyy aşkım valla bende üstüne üç çocuk +kendim hastayım eşimin işten gelmesini bekliyorum valal hiç halim yok çocuklara bakmaya bile