Ssguler Ertugunannesi canım bende kullandım geçen haftalarda bende fitil olarak aldım doktorum öyle daha etkili olduğunu söyledi bence sende öyle kullan. Çamaşırında günlük ped vs koy sonra biraz akabiliyor.. Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 😊
Ertugunannesi Esraesra06 agizdan aldigimdada etki yapmiyordu hep yattjgim icin ama olsun bu daha etkiliyse bunu kullaniriz bizde inssllah iyi olur
yigitmom_ neslihan13 bebegin küçük canim stres yapip bebegi de kendini de germe doktor hangi tarih söylemişse git Allahin izniyle birsey çıkmaz
neslihan13 yigitmom_ inşallahhhhh canım :( dün cok korkuttu doktor gece boyunca uyudum uyandım çok huzursuz oldum çok üzüldüm yemin ederim ki :(
Derininannisi Ertugunannesi bir sıkıntı olmaz ben ağızdan kullandım çalıştığım dönem işten ayrılınca fitil kullandım yan etkisi yok ağızdan alındığı gibi fitil daha iyi atınca yatıp ayaklarını uzatman yeter yoksa akıyor
Mrv91 Ertugunannesi ben de bi sıkıntı olmamasina ragmen hamileligimin basında doktorum önlem amacli fitil olarak kullanmami söyledi. 2 kutu bitrdim hep de fitil olarak bisey olmadi
Yesim_Ercan Ertugunannesi cnm doktor ne dediyse onu yap bende progestani fitil olarak kullaniyorum bi soruna yasamadim sukur sadece akinti oluyo o kdr
hillkaya Ertugunannesi vajinal aldığında daha çok etkili oluyormuş canım. Ağızdan aldığında ilacın bi kısmı karaciğer tarafından emiliyormuş etki etmiyormuş. Bende aynı durumdayım ağızdan alıyodum rahim ağzım kısalmaya başladı vajinal fitil devam ediyorum
yigitmom_ hillkaya rahim agzi mi kisaltiyor ya bu doktor neden bana 200 mg gunde iki kez agizdan al dedi p.tesi doktora gidecem bebek icin orda dile getirecem inşaAllah bebegime zarar vermez