Ertugunannesi Gunesdilsah aldilar ben ozel dogum evinde yattim onda bi sıkıntı yapmadilar senin hangi hastane neden almamislar acaba tek hic cekilmiyor allah kimseyi hastanelere dusurmesin
Gunesdilsah Ertugunannesi amin amin ben zeynep kamilde yatıyorum ayakta hastayım diye malesef almıyorlar yanıma aşağı inmem yasak bişey ihtiyacım olsa alamıyorum inşaAllah bugün çıkarım rahim ağzı uzunluğuna ve sancıya göremi çıkartıyorlar
seymash Ertugunannesi bence peçete de kullanma, benim yeni enfeksiyon oldu antibiyotik kullanıyorum doktor peçete kullanma dedi günlük ped pamuklu gibiyse kullan ya da pamuklu bez gibi şeyler kullan dedi
Ertugunannesi seymash imm ped olarak ne onerirsin peki kullanma dediler hep pedi o yuzden biraktim ben
Ertugunannesi Gunesdilsah onu bilmiyorum ki tam olarak bana tedavin bitti evde yatmaya devam etceksin dediler o kadar sen kac haftaliksin
Gunesdilsah Ertugunannesi 28 haftalığım bende kalmak istemiyorum tekim diye bide ilaçların yan etkiside cabası
yigitmom_ Kizlar bende cok yeni gebeyim doktor yumusak kapsullu 200 mg progestan verdi gunde 2 kez ama ben kullandigim gundendir yemekler zehir oldu bana midem bulaniyor sersemletiyor yumusak kapsülü oldugu için doktora sorup vajinal yoldan alsam olur mu ki ? Yada etkisi ne zamana kadar gececek bilen var mi 4 gun oldu baslayali
Ertugunannesi yigitmom_ o hem vajinal yolla aliniyormus hem agizdan bende yeni ogrendim istersen bi sor doktoruna
Candaan Ertugunannesi ben ilk haftadan beri kullandım düşük riskim vardı 5.haftalıkken bir leke kan görmüştüm doktorum progestan vermişti ilk12 hafta düzenli bir şekilde fitil olarak kullanmıştım şükür faydası çok oldu şimdi 25.haftalık olduk
Candaan Ertugunannesi bende kanı kesti düşüğü önledi zaten düşük riski ortadan kalkınca doktor biraktırdı kullanmadım bidaha fitil alınca daha çok faydası oluyor rahim acısından
eue Ertugunannesi Hiç korkma ben de yaklaşık 2 ay fitil olarak kullandım..Rahim içi kanamam vardı..Tutunma kanaması...Adet gibi kanaman olmadığı sürece korkma, öyle olursada mutlaka doktora git..Allaha emanet
Duygu85 Ertugunannesi ben 3 aydır 200 mg ağızdan sabah öğle akşam alıyorum fitil bende akıntı ile gitti faydasını göremedim ver uyku yapıyor ama alışıyor bünye doktorun ne derse onda devam etmelisin
Ertugunannesi Duygu85 bakalim daha yeni basladim fitil bendede akip gidersen hap olarak devam ederim bende