yumicupii İşten geldim yaptım test tertemiz negatifler, bu aydan da geçti bacikolarım muhtemelen yarın sabah son kez yaparım muhtemelen 🥲
youaremyprayer yumicupii yaa hadi hayırlısı artık umudumuz hep olsun ama erken ama geç vaktinden önce hiçbir şey olmuyor ne yapalımm🤲🏻💖
yumicupii ilayada1 yok yavrum 3ü bugün dpo 10du. Ağlıcam ama gündüz çalışıyorum akşam bebemle ilgileniyorum onun uyumasını bekliyorum ağlamak için 😂
ilayada1 yumicupii ahahahahah kaç yasinda diğeri ben de aynıyım normalde evden calisiyorum allahtan yarın ofis günüm de kafaya takmicam 😂 dün rüyamda bi poşet pozitif test gördüm düşün 😂
yumicupii ilayada1 ahahha bir tane de değil bir poşet 😂 umarım gerçek olur yakın zamanda bir tane de yeter 😂 benimki 2 yaşında 😬
mevsimmbhr ecemiyy ayy canm var gibi ama freely dıyınce bi durdum o çok yalancı verıyor başka test alsaydın keşke ty de prodocotr falan var onlar çok guvenılır
ecemiyy srbstcnr Evet silik çıkıyordu canım ya gözle zor seçiliyordu kör olurcasına bakıyordum hep bu üçüncü dakikada çıktı kasık ağrım başladı iki gündür adet olucak gibiyim bide bel ağrım en başından beri var🥰😍😍😍😍😍😍 şoktayım
srbstcnr ecemiyy benim de bat 4 ekim ama testlerde bişey çıkmadı😒 regl ağrısı bel ağrısı var belirtiler o kadar aynı ki kafam çok karışıyor. Ama size çook sevindim 💘
ecemiyy srbstcnr benimde 4 Ekim inşallah seninde srbstcnr benimde 3 Ekim inşallah sizinde vardır yani benimkide vardır inş hala inanamıyorum🫰🏻♥️🍀
ecemiyy srbstcnr ben bu ay yumurtlama hesaplamadım regl bitiminden 2 4 6. Günlerde ilişki oldu geriye kalanlar rasgele geri çekilme 🙈