edomelo Günaydın bende Regle 9 gün kala yaptım negatif gebelik olmuş olsaydı en azından silik çıkmazmıydı ya çok üzüldüm
rumusella edomelo benim ilk gebeliğim 2 gün kala yaptığımda çıkmamıştı regl bir gün geciktiğinde çıkmıştı. 9 gün bayağı uzun bi süre bence.
aykutyesim yumicupii 5 gün kaldı, mor olanda gözle görülen hafif siliklik gördüm ama çok hafif bakalım takip edeceğim
yumicupii edomelo ahahah daha ilk denemeyse ohooo bacım inşallah tekte tutar tabi de ben servet harcadım testlere 🤣
yumicupii aykutyesim youaremyprayer ilayada1 ecemiyy youaremyprayer gece 2de yaptım ben de wc kalkınca 🤣 negatif ama ya, gözlerim uyuşuna kadar incelemedim daha ilk fırsatta incelicem 😬 ama bugün dpo 10 yani yarın son umut sonra salıcam bu ayı da 🥲
edomelo yumicupii 😂😂😂😂😂valla bide bende olma ihtimali de zor 8 cm basit kistim de var da işte bi umutt
yumicupii ecemiyy ahahah gece gece bizim motivasyon 😂 bence daha gitme canım bekleyelim sabredelim gözlerimizin yamulmayacağı bir çizgi olsun en azından 😅
yumicupii youaremyprayer öyle balım napalım insan sabırsızlanıyor üzülüyor ama işte sağlıkla hayırla gelsin de arayı da çok uzatmazsa iyi olur 😅