ecemiyy yumicupii yaaaa benide gaza getirdin ya bende alsam mı acaba😂 hiç hamile gibi hissetmiyorum ama
ilayada1 yumicupii umarimmm ya sipariş verdim 5li gelsin bakalım salıdan itibaren ben de Full bakicammm bir hafta falan kalmis oluyor reglime zaten
yumicupii ilayada1 hadi sağlıcakla 😍 ben de sabahı bekliyorum sabırsızlıkla 😂 rapor vericem her gün burda 😂
baabymom yumicupii benim de 7 Ekim Ya birşey sormak istiyorum regl bittikten sonra günaşırı ilişki yaşayıp yumurtlama dönemi bittikten sonra da günaşırı ilişkiye devam mı ediyorsunuz. Bunu pmosu olmayanlar cevaplasın lütfen 🫶🏼 acaba ben mi bir yerde yanlış yapıyorum
yumicupii baabymom yok canım regl bitince gün aşırı yumurtlama dönemi 3 gün falan peş peşe sonrası rastgele bizim öyle oluyor yani
youaremyprayer yumicupii Günaydın 😂 benim de dpo 6-7 sanırım ya 20 21 eylül gibi çatlama olduğunu düşünüyorum, ama şimdiden test yapmaya başladım yine erkenden ve tabi ki negatif ile yüzleşmek.. ama bi yandan iyi geliyor test yapmak, diğer türlü yapmazsam daha strese giriyor gibiyim bilmiyorum 🥹
yumicupii youaremyprayer kız sen bensin 🤣 millet test yaptıkça stres oluyor ben rahatlıyorum saçma bir şekilde 🤣
aykutyesim Günaydınnn test yaptım, çoook silik çıktı bakalım takip edeceğim, resimde çıkmıyor ama gözle görülüyor daha, bat 4 Ekim 🙏🏻
yumicupii aykutyesim gözükmüyor balım bir şey ama zaten çok var daha. Perşembeye varsa çıkar inşallah 😍
yumicupii youaremyprayer aynen bacım aynen bak sabah 4.30da yaptım bugün kafam rahat yarın sabahı bekliyorum heyecanla 🤣
youaremyprayer yumicupii ahah ben de 6 da mı ne yaptim 😂 gece 2 de uyanmıştım wc ye gittim üstüne 2 bardak su içtim sonra 6 da tekrar uyanınca test yaptim hem dpo daha erken hem de uyanıp tekrar uyuyup test yapınca hepten nanay ama işte kfkfkf
yumicupii youaremyprayer kız ben de tuttum kendimi 2 gibi uyandım dedim bir dahaki uyanmada yaparım tutayım kendimi 🤣