vanilyalibuse bebekisteyen oyyy sağlıkla sıhhatle kucağına al 💗🌸 ben de ağlamıştım, çok duygusal bir an… 🐣
vanilyalibuse bebekisteyen 🤍🤍🤍 iyiyim aşkım benim çok şükür, bebişim de iyi hareket halinde 💕🥹 ama inanılmaz bir vajinal akıntım var normal mi bilemiyorum 🥹
bebekisteyen vanilyalibuse çok sevdindim canım iyi olsun bebişin hangi renk akıntın benimde var kremsi baya
vanilyalibuse bebekisteyen kremsi çok açık sarımsı ama ara ara kreme yakın beyazımsı da oluyor mesela az önce aniden geldi hemen lavaboya gittim çok açık sarı renkteydi
vanilyalibuse bebekisteyen 16’sında gittiğimizde doktor donaxyl fitil verdi ama hematom geçmişim olduğu için vajinaya onu sokmaya çok korkuyorum hatta vajinal bakmak istedi ama kanama olur diye korktum izin vermedim 🫠
bebekisteyen vanilyalibuse bol bol ederim canım benim ya hamile olmak gerçekten çok değişik bir duygu yani hasta oluyorsun kendi hastalığını asla üzülmüyorsun umursamıyorsun bile acaba bebeğime bir şey olur mu bu haftalarımız geçse de senin zaten benden çok daha önce doğumunu yapacaksın sağlıklı doğurduğunu yaz buraya hepimizin içi rahatlasın 💗
allyslife bebekisteyen maşallah barekallah canım, sağlıkla kolaylıkla gelişsin büyüsün ve doğsun inşaallah🐣🌸
bebekisteyen allyslife amin canım senin bu arada nasıl gidiyor gebelik sen son haftalarındaydın var mı bir gelişme
allyslife bebekisteyen elhamdülillah balım, gayet iyiyim, sessiz sedasız beklemedeyiz🫠 evet 37+0 bugün🫠
vanilyalibuse bebekisteyen Allah razı olsun kuzum benim 🫂💕 ya vallahi billahi öyle biliyor musun 🥹 annelik bambaşka bir duyguymuş 💗inşaallah güzelim benim 🌸 bebeklerimizi sağlıkla, sıhhatle, kolaylıkla ve vaktinde kucağımıza alalım 💖🥹🌸