meraklibirisi Kızlar merhaba , fetal dna yaptırdınız mı ? Kaç haftalıkken yaptırdınız süreç nasıl gelişti . Fiyatı neydi ?
gmzmrtt meraklibirisi ben yaptırdım 10 gün oldu ama daha sonuç gelmedi 24 bindi. İkili taramadan dolayı yaptırdım. Düşük çıktı kombine 1:660 o yüzden.
Leyla93- meraklibirisi merhaba canım ben 12. Haftamda natera firmasında panorama test yaptırdım 1 haftada çıktı sonuç fırma calısanıda doktorumda orta paketi önermişti 500 dolardı zaten 3 paket var 450 den baslıyordu 50 dolar artarak gidiyordu ben memnun kalmıştım 2 doktor takıplıyım ikisi de en iyi firma burası demişti onlara güvendim 😊
nzl2222 meraklibirisi 11+2 de panorama firmasına yaptırdım çok iyi bir firmaymış 10 günde sonuç geldi 500 dolara yaptırdım kura göre TL fiyatı değişiyor 24700 ödemiştim
ezgiseell cansuudeniz merhaba nerde yaptirdiniz acaba? Bide 10+2yiz biz bugün bu hafta yaptırsam sonuc alır miyim acaba?
gmzmrtt meraklibirisi şu anda 16. 14 bitiyordu 15 e giriyordu kan verdiğimde. Senden neden istediler Fetal dna ya da sen kendin mi yaptıracaksın
userliktedeben meraklibirisi ben 12. Haftamda yaptım doktorun yönlendirdiği yerlerden biriydi o yüzden firmayı hiç sormadım, ücret olarak sanırım 14-17 arası vermiştik. Ay hamilelikten sanıyorum her şeyi unutuyorum :/
slcngzzz Bende izmir yada bursada yaptırmayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa bu şehirlerde sevinirim
Gmsy slcngzzz Bursa’da cuma günü yaptırdım 15.500 e Burgen genetiğe suan sonuç bekliyorum Kaan bey çok güzel ve detaylı bilgilendirdi aramanızı tavsiye ederim
ezgiseell meraklibirisi evet bana da öyle demisti ama ben bebegimi en son 6 haftalikken gördüm güncel bi ultrasonda yok şu an ne yapmam gerekiyor emin olamadim