busekus61 7+4’teyim. Mide yanmam o kadar fazla ki. Gaviscon kullanıyorum iyi geliyor fakat her kullandığımda vicdan azabı çekiyorum çocuğa bişi olacak diye. Bunun kalıcı çözümü yok mu ya da ne zaman biter? Yapay zeka ve yaptığım araştırmalara göre bende erken başlamış herkes bunu 2.3. Trimesterda çekiyormuş. Acaba benim hamileliğim boyunca devam mı edecek bu ona mı işaret. Lütfen aynı şeyleri yaşamış birileri varsa yazsın. Bunun hapı yok mu içsek hiç olmasa “pantpas” gibi. Onu hamile olmadan içiyordum 2-3 gün yanmam olmuyordu. Allah rıza için derman olun bana 🥲
sum_doa busekus61 12. Haftadan sonra lansor kullanılıyor doktorundan isteyebilirsin gaviscon rennie bunlar gebelikte rahatlıkla kullanılıyor vicdan azabı çekme hiç
Asill01 busekus61 bnde ilk başlarda yasadım kısa süreliydi yeşil elma iyi gelior sonra geçiyor zaten mide sorunu daha önceden yasıyorduysan gebelik tetikliyor bide çikolata kakao kahve acı baharatlı yememeye çalış
busekus61 gorenler s Sorun şu ki süt sevmiyorum. Yani sade süt içemiyorum. Kakaolu falan içsem aynı etkiyi gösterir mi acaba
gorenler busekus61 ben de kakaolu daha çok içiyorum. Ama hazır kakaolu olanlardan almayın içinde şeker, koruyucu, aroma verici de var. Direkt soğuk süte kakao koyup karıştırıyorum. Ya da ısıtacaksanız yine kakao ile karıştırıp çok az da bal ekleyebilirsiniz.
sum_doa busekus61 doğurunca geçiyor aşkım bu arada böyle de bir dip not ekliyim zaman daha hızlı geçer belki 😀