ersenselda Meral_63 12 haftalıkken erkek benziyor /60 dedi 17 haftalıkda pipi göremedim kıza benziyor gibi dedi bugün tekrar gidicem inşallah belli olur bi kızım olsun isterim
ersenselda SuEr_Tu1512 ay şuan okadar şaşkınımkı kız dedi ve kesin konuştu doktor🫢🫢ama hala içimdeki ses erkek deyip duruyor
pembeniz Bir kaç gün sonraya randevu bulabilirsen tekrar git bence, gitmeden çikolata ye vişne suyu iç inanılmaz hareketlendiriyor onlar bebişi.
Meral_63 limoncicegimm Bir kızım var bu da erkek olursa benim için yeterlidir başka çocuk düşünmüyorum çünkü bu birebir olsunlar yeter O da kısmet
nurbanucil Meral_63 36+1de kanala girmiş bal kızım, kafası kanalda kendini hayli aşağıya indirmeye başlamış. Açılmam da var ama yaklaşık 2cm kadar. Bir iki hafta içerisinde gelir gibi gözüküyor🥹
nurse12 Meral_63 bizim hemde ilkk görüş günümüzdü çok heyecanlıydık 4+6 yım ilk muayenemdi kese gördük 🧿
ikicocuklu_ev Meral_63 bugün bizimde randevu vardı 15+3 ve göremedik aynı sorun yüzünden bacaklarını kapattı açmadı 🥹 her zaman açan çocuk şimdi açmıyor doktorun bakası varken naz etti 🥹
Meral_63 ikicocuklu_ev 🤭 bu son adet 5 Haziran olanlarımız galiba bebeklerimiz inatçı mı nazlılar mı anlamadık hepsi mi bacaklarını kapatır göstermiyorlar ya anlaşmış gibiler sanki 🥹🥲
fnablaoluyor Meral_63 yarın 15+3 üm randevum var inşaAllah her şey yolunda ise cinsiyet öğrenicez çok heyecanlıyım
ikicocuklu_ev Meral_63 of snaırım öyle biraz nazlı olacaklar mart doğumlu bir yiğenim var biraz nazlıdır 😅