esalsby Benim de 38+3 te doğmuştu bebeğim hep 38. Haftada gelir gibi hissediyordum ve kendime yapabileceğime inanıyordum korkmayın kızlar gerçekten geçip gidiyor her şeye çare var Allahın izniyle. Oğlum şu an 5 aylık oldu bile yaaa ne ara ne araaaa 🥹
aysemomyy momynurr benimde aynı 3200 ama 39 da gel dedi keyfi yerinde rahim ağzı yumuşatıcı veririz dedi doğum pozisyonunda ama doğum için 5 dakikada bir giren dayanılmaz ağrı olması gerekiyormuş bu şekilde olursa acilden giriş yap bebeğin hareketlerini takip et dedi
momrose sevvalcn bende 38+3 üm ahududu çayı içiyorum hurma yiyorum bakalım gelecek mi gelsin artık istiyorum
sevvalcn momrose ben de hurma yiyorum evde egzersiz yapıyorum çömelme vs ama sadece ara ara karnımın sertleştiğini hissediyorum sancı kasılma tık yok 38+5 olacağım bu gece
momrose sevvalcn aynısı aynısı ben egzersiz yapamıyorum dizim ağrıyor pilates topu aldım üstünde zıplıyorum falann
momynurr aysemomyy akşam üstü gerçekten korktum dedim sancı mı geliyor ama şuan öyle değil O an gelmesin diye dua ettim 😅
aysemomyy momynurr ben oturdum suyumun falan geleceğine inanıyorum 😃 şuan öyle ki 1 saat öncesi alt tarafıma inanılmaz baskı yaparken şuan sanki hamile değil gibi his var 😃 saldım artık gidip hamilelik sonrası için alışveriş yapıcam iyi gelir belki 🤣
momynurr aysemomyy o evreye geçemedim henüz maalesef hala evimi düşünüyorum Doğurmak değil de evimin hazır olmaması daha çok korkutuyor 😅
elif____elif momynurr bende 38+1 bugün doğum korkusu da başladı ne zaman doğacak düşüncesi de başladı karmakarışık bi haftadayız resmen sağlıkla gelsinler
aysemomyy momynurr 🫂 gel sarılalım yarın petek ve kombi bakımı yapılacak sonrasında temizlik 😅 şuanda öyle tepiniyor ki çıkacak gibi 😅 bu küçük canavarlar büyütükçe alan daralmıyor muydu bu hareketler ne o zaman 😅♥️
gulseren844_ momynurr bizde 38 olduk ne zaman gelir bilmiyorum ama sizinle aynı düşünceleri yaşıyorum 🥲❤️
momynurr aysemomyy bu saatler de hep böyleler demek ki bende dolap içi falan düzeltiyorum 😅 hangi şehirdesin