beeetul Kızlar bebeğime bir türlü isim bulamadım. Hiçbiri içime sinmiyor bir türlü işte bu diyemiyorum. Sizce “Su” nasıl ? Bir tek ay hayıııır demediğim isim bu oldu🌸
elifelvin beeetul gerçekten düzgün adam akili kız ismi yok benim ilk kızımın adı elvin duru ikinci kez kızım olck eflin ela düşünüyorum ama bilmiyorum yaa
beeetul behiyearslan Ece de çok güzel bi isim ama eşimin taa lisedeki kız arkadaşının ismi olduğu için koymayı hiç düşünmedim 😂 Yıllarda geçse insan bi gıcık oluyor ne yalan söyleyeyim 🫠 Eşim Afra ismini beğeniyordu ama içime sinmiyor işte pek
behiyearslan beeetul Su güzel aslında ama çok kısa geldi bir sürü kız ismi var ben çok kez degısdırdım fikrimi
Seymatrkay beeetul Çok kısa. Bir de hep yanına ek isim koyuyorlar. Ben olsam koymam. Ama siz bilirsiniz.
beeetul behiyearslan Evet baya kısa ama çok zarif geliyor kulağıma, su gibi derler ya hani bilemiyorum.. Doğana kadar düşünceler değişebilir tabiki bakalım kısmetinde ne olacak 🥰
Aysunays beeetul Su çok güzel bir isim. Ama biraz kısa kalıyor başta Su olup 2. İsim de hoş durabilir. Su Mira gibi örneğin ama tek de güzel sadece çok kısa😊